fbq
Ulkomaat
11.04.2022 11:50
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Twitter
Jennifer Lopez ja Ben Affleck
Jennifer Lopez ja Ben Affleck: kihlat!
Ulkomaat
11.04.2022 11:50
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press, Twitter

Laulaja Jennifer Lopez, 52, ja näyttelijä Ben Affleck, 49, ovat menneet kihloihin. Jenniferin edustaja on vahvistanut ilouutisen People -lehdelle.

Jennifer paljasti kihlauksen On the Jlo -uutiskirjeessään, jonka fanit saivat perjantaina (8.4.). Uutiskirjeen videolla vilahtaa valtaisa, vihreän sävyinen timantti, joka on kerrassaan ainutlaatuisen näköinen.

Ehtipä latinotähti antaa varoituksen tulevasta myös Twitter-tilillään, sillä hän lisäsi käyttäjänimensä perään kihlasormusemojin sekä kehotti lyhyellä videopätkällä seuraajiaan tilaamaan uutiskirjeensä.

Jennifer Lopez
Uudesta sormuksesta saatiin tieto viime viikolla, kun se napattiin paparazzikuviin.

Jälleen yhdessä

Hollywoodin superpari oli jo kertaalleen kihloissa vuonna 2002. Benniferiksi ristityn kaksikon häitä oli tarkoitus tanssia seuraavana vuonna, mutta suhde päätyi kuitenkin kihlauksen purkamiseen vuonna 2004. Sen jälkeen Jlo ja Ben löysivät uudet rakkaudet tahoillaan.

Viime vuonna kaksikko elvytti rakkauden kipinänsä ja palasi yhteen. Kesäkuussa pari yllätettiin pusuttelemassa, ja syyskuussa kaksikko ikuistettiinkin jo yhdessä Venetsian elokuvafestivaaleilla. Sittemmin pari ei ole salaillut uusvanhaa onneaan.

Lue myös: Synttäripusuja luksusjahdilla! Jennifer Lopez ja Ben Affleck virallistivat vihdoinkin suhteensa - katso romantiikkaa tihkuva kuva!

Jennifer Lopez ja Ben Affleck
Näin näyttävä pari edusti Jenniferin tähdittämän Marry me -leffan ensi-illassa helmikuussa.

Vanhempia ja viisaampia

Jennifer kertoi hiljattain Peoplelle, mikä hänen ja Benin suhteessa on erilaista kuin 18 vuotta sitten.

- Olemme nyt vanhempia, viisaampia ja meillä on enemmän kokemusta. Olemme eri elämäntilanteessa, meillä on nyt lapsia ja meidän on oltava erittäin tietoisia näistä asioista, hän kertoi.

Jenniferillä on kaksoset ex-miehensä Marc Anthonyn kanssa, jonka kanssa laulaja oli naimisissa 10 vuotta. Benillä puolestaan on kolme lasta ex-vaimonsa Jennifer Garnerin kanssa.

Lue myös: Paljonkertova kuva julki! Jennifer Lopez ja Ben Affleck antautuivat kiihkeään suudelmaan

Jennifer Lopez
Benin kosittua Jlo:ta vuonna 2002 hän antoi laulajalle mykistävän, 6.1 karaatin kokoisen miljoonasormuksen.

Pitää vihreästä

Jennifer on kertonut aiemmassa uutiskirjeessä vihreän olevan hänen lempivärinsä.

- Olen tajunnut, että monet asiat elämässäni ovat tapahtuneet silloin, kun ylläni on ollut vihreää, hän totesi.

Hän muistutti eräästäkin vihreästä Versacen mekosta, joka nähtiin Grammy-gaalassa vuonna 2000.

Lue myös: Jennifer Lopez 52 vuotta! Tässä ovat ikikauniin seksipommin tyrmäävimmät tyylit kautta aikain: supersyviä kaula-aukkoja, huimaavia halkioita ja huippumuotia!