fbq
Ulkomaat
06.04.2022 16:54
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Kourtney Kardashian ja Travis Barker
Jättiyllätys! Kourtney Kardashian ja Travis Barker karkasivat salaa naimisiin – lue yksityiskohdat
Ulkomaat
06.04.2022 16:54
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Kourtney Kardashian, 42, ja Travis Barker, 46, ovat solmineet avioliiton, kertovat People ja TMZ. Kaksikon kerrotaan pujahtaneen käsi kädessä sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Grammy-gaalasta Las Vegasin yöhön.

Tummiin pukeutuneen pariskunnan lempi leiskui jo gaalaillan aikana, sillä he muiskauttivat mehevän suudelman kameroiden edessä punaisella matolla.

Lue myös: Oho! Kourtney Kardashian julkaisi yllättäen kuvan Suomesta - yksityiskohta paljasti sijainnin

Sama rakkauden teema näyttää jatkuneen myöhemmin illalla, sillä gaalasta he lähtivät One Love Wedding -kappeliin. Intiimi seremonia alkoi varttia vaille kahdelta yöllä, ja kesti Peoplen tietojen mukaan noin puoli tuntia. Kourtney ja Travis olivat kappelissa samoissa kuteissa kuin gaalassakin.

Lue myösKohukaunotar Kourtney Kardashian fiilisteli Suomen huikeita maisemia yli sadan miljoonan faninsa edessä: "Talven ihmemaa"

Kourtney Kardashian ja Travis Barker
Viime sunnuntain Grammy-gaalassa kihlapari esitteli suutelutaitojaan.

Kappelin omistaja kertoo pariskunnan maksaneen ja pyytäneen feikki-Elviksen mukaan häähumuun. Toimituksen kerrotaan käyneen varsin näpsäkästi: Elvis-imitaattori löytyi viidessä minuutissa ja kaksikko kurvasi kappelille. 

Hääseremonian päätteeksi Kourtneyn sanotaan nakanneen kukkakimpun ajotielle ja tanssahdelleen Elvikselle. Omistajan mukaan vastanaineilla oli sangen hauska meininki.

Lue myös: Pikakihlat! Rokkari rengasti Kourtney Kardashianin kukkameressä: mikä miljöö isolle kysymykselle

Luvat uupuvat

Liitossa on kuitenkin yksi ongelma. On nimittäin epäselvää, onko se virallinen. TMZ huomauttaa, että sisäpiirin mukaan parilla ei ole tarvittavia lupia. Kappelin sivuilla kuitenkin lukee, että virallinen avioliitto edellyttää voimassa olevaa lupaa.

Daily Mail puolestaan raportoi Kourtneyn ja Travisin palanneen hääseremoniasta lievästi haparoiden takaisin hotellille puoli kolmen aikaan aamuyöstä.

Kourtney Kardashian ja Travis Barker
Harmittavaa kyllä, Oscar-gaalan Vanity Fairin jatkoilla Kourtneyn asu kiinnitti huomion epäedullisella tavalla. Puku ei ole saanut juurikaan kehuja, vaan kritiikkiä osakseen.

Kaksikon kerrotaan Daily Mailin mukaan kumonneen kitusiinsa ehtoon mittaan ”muutamia drinkkejä”, joten on mahdollista, että häämenot on hoidettu pienessä hutikassa.

Kourtney ja Travis menivät kihloihin viime vuoden lokakuussa Montecitossa Kaliforniassa. Instagramissa he julkistivat suhteensa viime vuoden ystävänpäivänä. Pariskunta on tuntenut toisensa jo kauan aikaa ennen romanttisen suhteen syntymistä.

Lue myös: Kim Kardashianin kokovartalokumihanska ja muut Oscar-gaalan asuhirvitykset