fbq
Ulkomaat
05.12.2022 15:03
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Amber Heard
Rahaongelmien keskellä kärvistelevä Amber Heard vaatii uutta oikeudenkäyntiä
Ulkomaat
05.12.2022 15:03
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Rajun ja pikäkestoisen oikeuskiistan ex-aviomiehelleen Johnny Deppille hävinnyt Amber Heard vaatii uutta oikeudenkäyntiä.

Amber on jättänyt 68-sivuisen valituksen 10 miljoonan dollarin kunnianloukkaustuomiostaan. Hänen mukaansa oikeudenkäynti pidettiin väärässä osavaltiossa, ja oikeudessa jätettiin huomiotta merkittäviä todisteita, eli Amberin terapiamuistiinpanot. 

Amber haluaa, että annettu tuomio kumottaisiin toivoen kokonaan uutta oikeudenkäyntiä. Näyttelijätär on jättänyt valituksen viime kuussa ja hän väittää, että muistiinpanojen poisjättäminen johti epäoikeudenmukaiseen oikeudenkäyntiin. Muistiinpanoissa hän kertoo Johnny Deppin pahoinpitelystä.

Kesäkuussa Johnny voitti viikkoja kestäneen oikeudenkäynnin, jossa hän syytti Amberin Washington Postille antamaa haastattelua kunniaansa loukkaavaksi. Amber tuomittiin maksamaan Johnnylle 10,35 miljoonaa dollaria korvauksia.

Lue myös: Näin Amber Heard joutuu selviämään talousahdingosta – vakuutusfirmakin petti ja jätti

Amber Heard
Amber on kärsinyt rahaongelmista hävittyään oikeudenkäynnin.

Marraskuun lopulle päivätty 68-sivuinen dokumentti on nyt luovutettu oikeuteen. Asianajajien mukaan tuomioistuin "esti valamiehistöä ottamasta huomioon useita tapauksia, joissa Heard oli ilmoittanut Deppin tekemistä pahoinpitelyistä lääketieteen ammattilaisille". Heidän mukaansa tuomion peruuttamatta jättämisen myötä oiekus sulkee pois samankaltaiset ilmoitukset perheväkivallasta vaikeuttaen muiden hyväksikäytön uhtien mahdollisuuksia todistaa väkivaltaa koskevat väitteet.

- Mikäli asian annetaan olla, tulee tapauksella väistämättä olemaan hyytävä vaikutus kaikkiin muihin naisiin, jotka haluavat puhua kokemastaan väkivallasta, johon liittyy voimakkaita miehiä.

Lue myös: Tällainen on Amber Heardin rahapulassa myymä Mojaven aavikkokoti: oikeasti keskellä ei-mitään

Johnny Depp
Johnny on kierrellyt Yhdysvaltoja soittaen konsertteja yhdessä kitaristi Jeff Beckin kanssa. 

Yli 10 miljoonan korvaus on osunut Amberiin pahasti. Juristit ilmoittivat taannoin Amberin olevan maksukyvytön, ja hän esimerkiksi laittoi oikeudenkäynnin jälkeen myyntiin Mojaven aavikolla sijainneen luksuskotinsa.

Henkilökohtainen konkurssi ei vapauta Amberia korvausvelvollisuudestaan, mutta hän saa tuolloin joustoa maksuaikaan. Amber vaati tuomion kumoamista jo heinäkuussa, tuolloin 43-sivuisen asiakirjan kera.

Lue myös: Amber Heardin vastaisku! Vaatii tuomionsa kumoamista ja kyseenalaistaa valamiehistön luotettavuuden

Tilaa Seiskan uutiskirje! »