fbq
Ulkomaat
04.07.2022 16:51
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Johnny Depp ja Amber Heard
Amber Heardin vastaisku! Vaatii tuomionsa kumoamista ja kyseenalaistaa valamiehistön luotettavuuden
Ulkomaat
04.07.2022 16:51
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Kesäkuussa kohutun oikeustaistelun hävinnyt näyttelijä Amber Heard vaatii, että hänen kunnianloukkaustuomionsa kumotaan.

Heard todettiin syyllikseksi kolmeen kunnianloukkaukseen kesäkuussa. Valamiehistö totesi, että Heardin väite siitä, että hänen ex-miehensä Johnny Depp olisi hyväksikäyttäjä, oli kunnianloukkaus.

Valamiehistö totesi myös, että Heardin Washington Postissa esittämät syytökset olivat vahingollisia. Heard määrättiin lopulta maksamaan reilut 10 miljoonaa dollaria vahingonkorvauksia Deppille.

Heardin ja hänen asianajajansa Elaine Bredehoftin 43-sivuisessa vaatimuksessa todetaan, etteivät oikeudessa annetut todisteet olleet riittävät peruste kunnianloukkaustuomioon.

Lue myös: Raju väite: Amber Heard vuoti itse kohuvideon julkisuuteen – toimittajalta mykistävä todistu

Amber Heard
Amber ei ole tyytyväinen tuomioonsa.

Lisäksi Heard väittää , että yhden valamiehistöön valitun henkilön tiedot olivat virheelliset. Hänen syntymäaikansa kerrotaan heittäneen papereissa 25 vuodella, mikä herättää kysymyksen siitä, onko valamiehistöä ylipäätään valittu asianmukaisesti.

Tuomari Penney Azcarate ei ole suostunut järjestämään uutta kuulemista, vaikka Heardin asianajaja oli vaatinut uutta käsittelyä heidän viimeisessä tapaamisessaan 24. kesäkuuta.

Lue myös: Amber Heard julkaisi kitkerän ilmoituksen oikeustappionsa jälkeen: "Menetin sananvapauteni!"'

Tuomari tähdensi, että jotta Heard voisi valittaa tuomiosta, tulisi hänen maksaa vahingonkorvauksia vastaava määrä korollista takuuta.

Heardin edustajan mukaan näyttelijällä ei ole rahaa maksaa oikeuden määräämää summaa Deppille. Vahingonkorvauksia luonnehditaan kohtuuttomiksi. Asiakirjoissa väitetään myös, että oikeuden päätöksessä on useita puutteita.

Lähteet: New York Post ja The Guardian

Tilaa Seiskan uutiskirje! »