fbq
Ulkomaat
12.05.2022 20:05
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Achille Lauro
Pidä silmällä näitä Euroviisusemifinaalin omituisuuksia: kukkapartoja ja pahoja poikia - miten Meghan Marklen hiukset liittyvät tähän kaikkeen?
Ulkomaat
12.05.2022 20:05
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Euroviisujen toinen semifinaali nähdään tänään (12.5.) Yle TV1:llä kello 22.00 alkaen. Finaalipaikasta taistelee myös Suomen oma The Rasmus, joka epäedullisesti avaa illan show'n.

Tiistain (10.5.) ensimmäistä semifinaalia kritisoitiin tylsäksi ja tasottomaksi, mutta tänään nähtävä toinen semifinaali on kaikkea muuta. Finaalipaikasta kilpaavien kahdeksantoista esiintyjän joukosta löytyy melkoisia kummajaisia, joiden varalta kannattaa pitää silmät ja korvat tarkkana.

Lue myös: Kommentti: The Rasmuksen euroviisureissusta tulee farssi jo tänään!

Georgian edustaja Circus Mircus astelee lavalle steampunk-henkisissä vetimissä esittämään edustuskappaleensa Lock Me In. Merirosvoja ja futuristisuutta yhdistelevän friikkisirkuksen kitaristi on erityisen ilahduttava, sillä herran asuun kuuluu erilaisista kukkasista ja ruohonkorsista väsätty parta. Rock-henkinen Circus Mircus on illan semifinaalin piristävintä antia.

Circus Mircus
Circus Mircus taitaa stailaamisen.

Katso maistiainen Circus Mircuksen show'sta ennen iltaa:

Lue myös: Nämä 10 maata raivasivat tiensä Euroviisujen finaaliin – katso lista!

San Marinon edustaja, laulaja Achille Lauro taitaa popkulttuuriviittaukset. Tatuoidun kuumiksen Stripper -kappaleen sanoituksissa paitsi tunnustetaan rakkautta Britney Spearsiin, myös viitataan Madonnan kappaleeseen Like A Virgin, sekä The Clashin biisiin London Calling. Achille Lauron lavashow on vertaansa vailla. Seksikäs esitys on ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Achille Lauro
Achille Lauro kertoo rakastavansa Britneyta.

Katso Achille Lauron show alta:

Lue myös: Rohkeampi kuin Madonna? Näin vetelee Albanian euroviisuedustaja - kuvat

Serbian Euroviisuedustaja Konstrakta hämmentää mystisellä esityksellään. Konstraktan kappale In Corpore Sano (suom. terve keho) kysyy lyriikoissaan tärkeitä kysymyksiä, kuten mikä mahtaa olla Sussexin herttuattaren, Meghan Marklen hiusten salaisuus. Sanoituksissa laulaja miettii sen kenties olevan syväkosteuttaminen.

Lue myös: Jättiyllätys Euroviisujen alla! The Rasmus järjesti yhteisesityksen viisujen suursuosikin kanssa - katso video!

Hiuspohdinnoista huolimatta kappale on kantaaottava.

- Meghan Markle ei ole itsessään niin tärkeä tässä kontekstissa, mutta hän edustaa kaikkia niitä ihmisiä mediassa, joihin olemme keskittyneet, Konstrakta kertoi Huffington Postin mukaan.

Konstrakta
Konstrakta esittää suuria kysymyksiä.
Meghan Markle
Meghan Marklen upeat hiukset ovat hämmentäneet Konstraktan.

Kuuntele Konstraktan kappale alta:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »