fbq
Ulkomaat
03.02.2022 11:16
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press
herttuatar catherine, prinssi William, prinssi Harry, herttuatar Meghan
Noloja etikettimokia! Näin julkkikset ovat törttöilleet kuninkaallisissa häissä - muistatko David ja Victoria Beckhamin möhläykset?
Ulkomaat
03.02.2022 11:16
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press

Moni arvokkaisiin kuninkaallisiin häihin osallistunut juhlavieras ei ole tarkastanut etukäteen tilaisuuksien vaatimuksia pukeutumisen ja käyttäytymisen suhteen. Niinpä hääjuhlissa on nähty noloja etikettimokia.

Pariskunnan tuplamoka

Ex-jalkapalloilija David Beckham ja puolisonsa Victoria Beckham osallistuivat prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen häihin vuonna 2011. David kantoi rintapielessään ylpeänä brittiläisen imperiumin ritarikunnan upseerin kunniamerkkiä.

Oli ihan asiallista käyttää kunniamerkkiä häissä, mutta David oli kiinnittänyt mitalin väärään paikkaan. Vihkipaikalle saapuessaan mitali killui Davidin oikeassa rintapielessä. Oikeaoppisesti sen paikka on vasemmassa rintapielessä.

Joku lienee vinkannut Davidille erheestä, sillä hän vaihtoi mitalin vasempaan rintapieleensä ennen vihkimisen alkua.

David Beckham, Victoria Beckham
Beckham saapui vihkitilaisuuteen kunniamerkki oikeassa rintapielessään.
David Beckham, Victoria Beckham
Ennen hääseremonian alkua kunniamerkki olikin vaihtanut paikkaa sille kuuluvaan vasempaan rintapieleen.

Myös rouva Beckham häpäisi tietämättömyydellään tai pukukoodista piittaamattomuudellaan samaisissa häissä.

Vaikka Victoria on muotisuunnittelija, hän rikkoi pukeutumisetikettiä vetämällä jalkoihinsa todella korkeakorkoiset stilettikorkokengät. Kuninkaallisissa häissä häävieraiden kenkien korko on perinteisesti ollut korkeintaan 10 senttiä.

Victoria Beckham
Victoria saapui häihin sopimattoman korkeissa koroissa.

Lue myös: Victoria Beckham on syönyt samaa ruokaa joka päivä 25 vuotta - tätä mieltä David on puolisonsa nirsoilusta

Iltapuku ja tennarit

Tennistähti Serena Williams juhli prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häissä keväällä 2018 moitteettomassa asussa. Kuitenkin häiden iltavastaanotolla Serenalta lähti tyylittely lapasesta. Hän saapui iltajuhliin upeassa Valentinon iltapuvussa, mutta yhdisti muotiluomukseen silmiinpistävästi tennistossut.

Serena on jakanut kyseenalaisesta häätylistään videon Instagramiin.

Lue myös: Väsymätön iskelmäori Frederik, 74, ja tennistähti Serena Williams, 38, työntelevät ostoskärryjä yhdessä ”kuin vanha aviopari” – joko Serenan miljardöörirakkaan pitää olla huolissaan?

Jakku unohtui

Televisiojuontaja Chloe Madeley tunaroi pukeutumisellaan prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin häissä. Chloe asteli Herran huoneeseen spagettiolkaimisessa mekossa, joka jätti olkapäät paljaiksi. Hän rikkoi näin yhtä tärkeää pukeutumissääntöä.

Tosin tämä oli Cholelle puhdas vahinko. Hän on myöhemmin selittänyt, että asuun kyllä kuului jakku, mutta hän oli riisunut sen kuumuuden takia autoon. Jakku oli unohtunut sinne, ja Chloe oli ajatellut, että pärjää ilmankin. Hänelle oli kuitenkin satanut vihapostia ihmisiltä, jotka paheksuivat kovasti olkapäiden näyttämistä kirkossa.

Chloe Madeley
Chloe aiheutti paheksuntaa astelemalla hääkirkkoon olkapäät paljaina.

Vei huomion morsiamelta

Herttuatar Catherinen sisko Pippa Middleton toimi siskonsa kaasona, kun Catherine ja prinssi William astelivat avioon.

Yleinen pukeutumissääntö on, että morsian saa häissään kunnian olla ainoa valkoiseen pukeutuja. Kuitenkin Pipan yllä nähtiin morsiamen lailla valkoinen juhlamekko. Se oli vielä tyköistuva.

Pipalle satoi kritiikkiä siitä, että tämä jätti pukeutumisellaan morsiamen varjoonsa, kun juhlaväki kiinnitti niin paljon huomiota hänen kauniiseen asuunsa.

herttuatar Catherine, Pippa Middleton
Herttuatar Catherinen sisko Pippa keräsi häissä katseita näyttävässä asussaan siinä missä morsiankin.

Lue myös: Tyrmäävät bikinikuvat! Muistatko Pippa Middletonin?! Tältä kohuttu peppu näyttää nyt!

Varpaat esillä

Näyttelijä Troian Bellisario osallistui herttuatar Meghanin ja prinssi Harryn häihin, sillä hän oli Meghanin tuttu Suits - Pukuhiehet -sarjan myötä.

Troianille ei kuitenkaan tainnut tulla mieleen, että hänen kenkävalintansa oli liian rento kuninkaallisiin häihin. Perinteisesti naisväki on sullonut kuninkaallisissa häissä jalkansa sellaisiin juhlakenkiin, jotka eivät paljasta varpaita. Troian kuitenkin juhli sandaalimallisissa kengissä, joista pilkistivät hänen lakatut varpaansa.

Troian Bellisario
Troianin varpaat pilkistivät sopimattomasti kengistä.

Nolo somekäytös

Meghanin entinen Suits - Pukumiehet -kollega Jacinda Barrett möhli somekäyttäytymisellään. Hän hekumoi Meghanin ja Harryn häitä Instagram-tilillään julkaisemalla kuvia häiden kulisseista.

Hän jakoi kuvan linja-autosta, jossa oli amerikkalaista hääväkeä matkalla juhlapaikalle. Selfiekuvan julkaisemista pidettiin kuninkaallisen protokollan vastaisena.

Häävieraiden porukkaselfie on nähtävissä tässä Jacindan Instagramiin jakamassa kuvakollaasissa, kun klikkailee oikealle:

Lähde: Hello!

Tilaa Seiskan uutiskirje! »