fbq
Ulkomaat
02.02.2022 15:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
victoria beckham, david beckham
Victoria Beckham on syönyt samaa ruokaa joka päivä 25 vuotta - tätä mieltä David on puolisonsa nirsoilusta
Ulkomaat
02.02.2022 15:00
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Linjoistaan tarkoin huolta pitävälle muotisuunnittelijalle Victoria Beckhamille, 47, maistuu joka päivä ihan samanlainen ruoka. Tai näin ainakin hänen miehensä, ex-jalkapalloilija David Beckham, 46, juoruaa.

David kommentoi vaimonsa syömisiä River Cafe Table 4 podcastissa, The Sun uutisoi.

Ruokahifistelijäksi tunnustautuva David kertoo haastattelussa, että jakaisi mieluusti annoksiaan Victorian kanssa, mutta vaimo on hyvin nirso.

Lue myös: Huhuh, miten notkea kaunotar! Victoria Beckham venyttelee kireissä farkuissa – katso kuva vetreästä entisestä poppitähdestä

- Saan tunnelatauksen ruuasta ja viinistä, ja kun syön jotain mahtavaa, haluan kaikkien maistavan sitä, David kertoo.

- Valitettavasti olen naimisissa sellaisen kanssa, joka on syönyt yhtä ja samaa ruokaa 25 vuotta.

Victorian ruokavalio kuulostaa melkoisen yksitoikkoiselta.

- Siitä lähtien kun tapasin hänet, hän on syönyt vain grillattua kalaa ja höyrytettyjä kasviksia. Hän poikkeaa tästä hyvin harvoin.

David muistelee lämmöllä sitä ainokaista iltaa, jolloin Victoria suostui maistamaan hänen lautaseltaan.

- Niin kävi vain kerran, hänen odottaessaan Harperia, ja se oli ihan mahtavaa. Se oli yksi lempi-illoistani. En enää muista mikä ruoka se oli, mutta tiedän, ettei hän ole syönyt sitä sittemmin.

David paljastaa haastattelussa myös nauttivansa yksinolosta kotona, kun vaimo ja lapset ovat poissa. Tuolloin hän voi kokata itselleen mitä ikinä mielii.

Victoria on kertonut, ettei syö öljyssä valmistettuja ruokia, eikä käytä voita tai kastikkeita. Hän ei myöskään syö lihaa eikä maitotuotteita.

Ex-Spaissari on nimennyt lohturuuakseen palan täysjyväleipää suolan kanssa. Syntymäpäivänäänkin Victorialla oli hedelmistä kasattu kakku perinteisen täytekakun tilalla.

Vuosien mittaan Victorian terveydentila on herättänyt huolta useita kertoja, sillä sorja muotiguru on välillä näyttänyt olevan suorastaan riutuneen näköinen.