fbq
Ulkomaat
24.11.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Victoria ja Daniel
Muistatko appiukon paljastuksen prinsessa Victoriasta? Kotiovella odotti täydellinen yllätys - "Emme tienneet"
Ulkomaat
24.11.2022 19:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Ruotsin kruununprinsessa Victorian puolison, prinssi Danielin vanhemmat Olle ja Ewa Westling ovat olleet kuninkaallisessa valokeilassa parikymmentä vuotta.

Danielin vanhemmat arvostavat kuitenkin yksityisyyttään. Heidän poikansa asustelee Hagan linnassa Tukholmassa, mutta Olle ja Ewa viihtyvät yhä vanhassa talossaan Ockelbossa. Myös Vickan ja Daniel ovat paenneet piilopirttiin lukuisia kertoja. 

Victoria ja Daniel pitivät alkuun suhteensa pienen sisäpiirin tietona. Nuorten tärkein liittolainen oli Ewa, joka järjesti rakastavaisille salatapaamisia pienessä kotikaupungissaan. Vielä tänäkin päivänä Ewa auttaa miniäänsä irtautumaan velvollisuuksista tarjoamalla tälle taviskokemuksia. 

Lue myös: Tänne kruununprinsessa Victoria pakenee julkisuutta – leikkii tavista piilopirtissä

Victoria ja Daniel
Victoria ja Daniel menivät naimisiin vuonna 2010.

Kun Daniel ja Victoria alkoivat seurustella vuonna 2001, paljasti Daniel pian vanhemmilleen rakastuneensa. Olle ja Ewa eivät osanneet kuvitellakaan, että uusi kulta olisi Ruotsin kruununprinsessa. He joutuivat suorastaan shokkiin, kun Daniel toi morsiamensa ensimmäistä kertaa visiitille. 

- Olimme todella onnellisia, kun Daniel kertoi löytäneensä tytön, jonka hän haluaa meidän tapaavan. Emme tienneet, että se sattui olemaan juuri tuo tietty tyttö, Olle kertoi puheessaan pariskunnan häissä vuonna 2010. 

- Tavattuamme ihastuttavan Victorian koimme hänestä säteilevän lämmön ja hänen avoimuutensa perhettämme kohtaan. Teidän välisenne vuorovaikutus on ainutlaatuista. Kukaan, joka tapaa teidät ei voi olla huomaamatta voimakasta rakkauttanne ja syvää kunnioitustanne toisianne kohtaan.

Lue myös: Kruununprinsessa Victoria sädehti iltapuvussa - upeat asut juhlapäivällisillä

Westlingit
Ewa ja Olle olivat aluksi shokissa saatuaan tietää poikansa seurustelevan Ruotsin kruununprinsessan kanssa.