fbq
Ulkomaat
08.04.2022 16:29
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
silvia, kaarle kustaa, victoria
Kruununprinsessa Victoria sädehti iltapuvussa - upeat asut juhlapäivällisillä
Ulkomaat
08.04.2022 16:29
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Ruotsin kuningasperhe isännöi keskiviikkona Kuninkaanlinnassa fiinejä juhlapäivällisiä. Kyseessä olivat vuoden ensimmäiset viralliset juhlapäivälliset. Kaikkiaan juhlaväkeä oli kutsuttu paikalle 158 henkeä.

Katso videolta Seiskan viihdeuutiset: 

Kuningasperheen jäsenet edustivat tyylikkäinä ykköset yllään. Hovi on jakanut juhlallisuuksista myös videota Instagram-tililleen.

Kruununprinsessa Victoria oli pukeutunut upeaan kirkkaanpunaiseen, vartaloa myötäilevään iltapukuun. Kutreillaan kruununprinsessalla oli näyttävä diadeemi ja kaulassaan valtavasti timantteja.

Victoria, daniel
Victoria ja Daniel edustivat tyylikkäinä.
Victoria
Victoria käytti näyttäviä koruja.

Lue myös: Prinsessa Estelle, 10, varasti huomion iltapuvussa - Ruotsin kuningasperhe harvinaisessa potretissa

Prinsessa Sofia juhli tyylikkäässä smaragdinvihreässä iltapuvussa. Hänen diadeeminsa ja korvakorujensa jalokivet sointuivat täydellisesti asuun.

sofia
Sofia ja Carl Philip elävät lapsiperhearkea kolmen alle kouluikäisen pojan kanssa.
sofia
Sofia juhli vihreissään.

Kuningatar Silvian iltapuku erottui joukosta kauniin sähkönsinisen värinsä ansiosta. Myös kuningattaren asuun yhdistetyt massiiviset korut ja diadeemi sointuivat loistavasti kokonaisuuteen.

silvia
Illan isäntäpariskunta, Silvia ja Kaarle Kustaa.
silvia
Silvian kiharretuilla kutreilla kimalteli upea diadeemi.

Päivälliselle osallistui myös kuningas Kaarle Kustaan sisko prinsessa Christina. Hänen kirjailtu violetti iltapukunsa henki intialaista tunnelmaa.

christina
Christina ja miehensä Tord Magnuson saapuivat päivällisille. Tord lienee loukannut jalkaansa, sillä hänellä oli toinen jalka tukisaappaassa.

Prinsessa Madeleinea ei päivällisillä nähty. Svensk Damtidning otaksuu, että syynä on pitkä välimatka. Prinsessa perheineen asuu Floridassa.

Lue myös: Prinsessa Madeleine suututti ruotsalaiset: "Huonoa työtä"