fbq
Ulkomaat
11.07.2022 09:43
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
prinsessa sofia, prinssi carl philip
Mikä kukkaisprinsessa! Sofian ja Carl Philipin pikkulapsiperheen tilannekuva naurattaa - tältä pikkuprinssit näyttävät nyt
Ulkomaat
11.07.2022 09:43
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Ruotsin prinssi Carl Philipin perhe julkaisi kauniin kesätervehdyksen Instagramiin.

Kuvassa prinssi ja puolisonsa prinsessa Sofia istuvat prinssipoikiensa Alexanderin, 6, Gabrielin, 4, ja Julianin, 1, kanssa kukkakedolla. Kuninkaallinen perhe poseeraa päivänkakkaroiden keskellä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prinsparet (@prinsparet)

- Perheemme toivottaa kaikille ihanaa kesää, kuvatekstissä lukee.

Ainoastaan Carl Philip on keskittynyt katsomaan kameraan. Koko muu perhe härvää kuvanottohetkellä omiaan. Jokaisella lapsella on kukkanen kädessään ja Sofia katsoo nauraen keskimmäistä poikaansa Gabrielia.

Perheen kaksi vanhinta poikaa on puettu samanlaisiin, lämpimän ruskeisiin collegeasuihin, joiden rintamuksessa ja selässä lukee suomennettuna teksti: "jaa rakkautta".

Lue myös: Prinsessa Sofian uutta hiustyyliä haukutaan somessa: "Miten hän voi edes nähdä mitään tuon tukan alta?"

Perheen kuopus Julian on puettu harmaaseen neuleeseen. Carl Philip on valinnut ylleen tyylilleen uskollisena vaaleansinisen kauluspaidan.

Sofian valkokeltainen kuvioitu kesämekko toistaa päivänkakkaroiden sävymaailmaa.

Perheloma Ranskassa

Juhannuksen jälkeen Ruotsin kuninkaallisia kutsui Ranskan Riviera. Kuningas Kaarle Kustaan ja kuningatar Silvian huvila Villa Mirage sijaitsee lähellä St. Tropezia.

Lue myös: Mikä pokka! Prinsessa Madeleinen ja Chrisin tökerö käytös puhuttaa

Prinssi Carl Philip, prinsessa Sofia ja heidän kaksi vanhinta poikaansa nauttivat yhdessä merellisistä tunnelmista kuninkaan luksuspaatin, Polariksen kyydissä. Lapsiperhe vietti lomaa yhdessä Silvian ja Kaarle Kustaan kanssa.

Svensk Damtidning on julkaissut paparazzin nappaamia hauskoja lomakuvia kuninkaallisten lomanvietosta. Prinsessa Sofia ja kuningatar Silvia ovat lomailleet rennoissa kesävaatteissa ja touhukkaat pikkuprinssit ovat nauttineet täysin siemauksin meritunnelmasta. Kuningas Kaarle Kustaa ja prinssi Carl Philip ovat heittäytyneet niin rennoiksi, että veneilivät ilman paitaa. Voit katsoa kuvat täältä ja täältä.

Sittemmin Carl Philipin perhe on siirtynyt kesänviettoon Ruotsin kuninkaallisten kesäpaikkaan Sollideniin, Öölantiin. Muu kuninkaallinen perhe majoittuu Sollidenin linnassa, mutta Carl Philipin perheen kesäkoti on lähellä sijaitseva Kavaljerhuset.