fbq
Ulkomaat
12.01.2022 15:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press
prinsessa sofia
Prinsessa Sofian uutta hiustyyliä haukutaan somessa: "Miten hän voi edes nähdä mitään tuon tukan alta?"
Ulkomaat
12.01.2022 15:30
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: All Over Press

Ruotsin prinsessa Sofia esitteli uutta hiustyyliään aiemmin tällä viikolla. Prinsessa Sofia edusti ylipitkässä otsatukassa Ruotsin valtiopäivien yleisen ja yhtäläisen äänioikeuden satavuotisjuhlissa. Tasa-arvon juhlavuoden kunniaksi Avicii-areenalla järjestettiin juhlakonsertti.

Sofia ja puolisonsa, prinssi Carl Philip saapuivat juhlallisuuksiin ykköset yllään maanantaina (10.1.). Kuninkaallisesta pariskunnasta on jaettu kuvat sekä hovin virallisella että pariskunnan omalla Instagram-tilillä.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prinsparet (@prinsparet)

Kuvien kommenttikentissä Sofian hiustyyliä on ruodittu raadolliseenkin sävyyn. Moni kommentoija on ihmetellyt Sofian erikoista tukkatyyliä. Kommenteissa päivitellään, miksi prinsessan pitkä otsatukka ulottuu lähes silmien päälle.

prinsessa Sofia, prinssi Carl Philip
Prinsessa Sofia edusti tyylikkäässä fuksianpunaisessa mekossa ja sävy sävyyn olevissa kengissä.

- Tukka roikkuu silmillä! eräs kommentoija kirjoittaa.

- Miten hän voi edes nähdä mitään tuon tukan alta? toinen hämmästelee.

- Oi, mikä hiustyyli, kolmas kommentoi itkunauruhymiöiden kera.

Kommenteissa on myös päivitelty sitä, miksi prinsessan tukka on saanut enemmän huomiota kuin tasa-arvoa esiin nostava juhla, johon kuninkaalliset osallistuivat.

- Demokratiaa juhlitaan, mutta prinsessan otsatukasta keskustellaan. Tähän on tultu, yksi kommentoija sivaltaa.

- Vuosi on 2022 ja arvostelemme yhä naisten ulkonäköä kovin saanankääntein sen sijaan, että kommentoisimme oikeasti tärkeää asiaa.

Prinsessa Sofian juhlatyyli on kuitenkin kerännyt myös ihastelevia kommentteja, joissa kehutaan prinsessan näyttävän aina kauniilta.

Sofia ja Carl Philip pääsivät nauttimaan juhlahumussa lapsivapaasta illasta. Perheeseen kuuluvat prinssit Alexander, 5, Gabriel, 4, ja maaliskuussa vuoden täyttävä Julian.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »