fbq
Ulkomaat
21.01.2022 12:48
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Pamela Anderson
”Miehestä tuli mulkero” - Lähipiiri paljastaa Pamela Andersonin avioeron karut taustat
Ulkomaat
21.01.2022 12:48
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Povipommi Pamela Anderson, 54, hakee avioeroa turvamiesrakkaastaan Dan Hayhurstista. Aiemmin kerrottiin, että Pamela on jättänyt kaksikon yhteisen kodin Kanadassa ja siirtynyt poikiensa luo Malibuun. Kyseessä on Baywatch-tähden viides avioero. Pamela ehti olla naimisissa Danin kanssa vain vuoden.

Lue myös: Pamela Anderson erosi taas - liitto kesti vain vuoden!

Nyt eron syistä on saatu uutta tietoa. Page Six -lehdelle liverrellään, että pariskunnan suhde kukoisti pandemian alussa, mutta karanteenin viettäminen kotona on ottanut veronsa.

- Danista tuli Pamelaa kohtaan mulkero. Hän oli tyly, eikä osoittanut tukeaan hänelle. Kun viettää kaksi vuotta toisen kanssa vuorokauden ympäri, oppii tuntemaan toisen hyvässä – ja pahassa.

- Kun he oppivat tuntemaan toisensa paremmin, Pamela tajusi, ettei Dan itse asiassa ollutkaan ”se oikea”.

Riitasointuja ilmassa

Lähde vielä tarkensi lehdelle, että pariskunta ei tällä hetkellä ole hyvissä väleissä laisinkaan. Dan ei pystynyt lähipiirin mukaan täyttämään povipommin tarpeita.

- Pamela tuli siihen tulokseen, ettei heillä ole mitään yhteistä. Mies ei kohdellut Pamelaa, kuten hän olisi toivonut häntä kohdeltavan.

- He ovat riidelleet, vaikka Dan sanoikin, että haluaa saada liiton toimimaan, pikkulintu laulaa.

Andersonin edustaja vahvisti erouutisen Page Sixille muttei suostunut komemntoimaan asiaa enempää.

Pamela Anderson ja Dan Hayhurst
Vielä viime viikolla Pamela ja Dan olivat yhdessä päiväkävelyllä.

Menneet miehet

Ennen Dania Pamelalla on ollut jos jonkinlaisia avioliittoja takanaan. Nopealiikkeinen tähti nai vuoden 2020 alussa elokuvatuottaja Jon Petersin mutta erosi vain 12 päivää myöhemmin.

Avioliitosta Mötley Crüe -yhtyeen rumpalin Tommy Leen kanssa 1990-luvulla Pamelalle siunaantui kaksi lasta, Brandon ja Dylan. Heidän kuherruskuukautensa aikana kuvattu seksivideo levisi ja sai aikaan skandaalin.

Helmikuun alussa jupakasta julkaistaan myös tv-sarja Pam & Tommy. Vaikka kohutähti tunnetaankin myös näyttelijänä, ei Pamela itse näyttele sarjassa. Pääosissa ovat Downton Abbey -sarjasta tuttu Lily James ja Captain America -elokuvien komistus Sebastian Stan.

Lue myös: Mikä povipommi! Pamela Andersonin kohutusta seksivideosta tulee tv-sarja: päänäyttelijä on kuin ilmetty Pamela

Povipommi on ollut naimisissa lisäksi muusikko Kid Rockin ja pokerinpelaaja Rick Salomonin kanssa.