fbq
Ulkomaat
21.01.2022 07:52
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Pamela Anderson
Pamela Anderson erosi taas - liitto kesti vain vuoden!
Ulkomaat
21.01.2022 07:52
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Povipommi Pamela Anderson, 54, on jälleen eronnut. Asiasta kertoo Rolling Stone -lehti. Baywatch-näyttelijänäkin tunnettu Pamela ehti olla naimisissa vain hieman yli vuoden verran turvamiehensä Dan Hayhurstin kanssa. Erosta lehdelle kertoo Pamelan lähipiiri.

Pamela hakee eroa Kanadassa, missä pariskunta on asunut vuoden 2020 joulusta saakka. Kaksikko alkoi deittailemaan syyskuussa 2020, seitsemän kuukautta Pamelan edellisen avioeron jälkeen. Tähden kerrotaan jättäneen Danin kanssa jakamansa kodin ja lähteneen Malibuun poikiensa luo.

Lue myös: Viides avioliitto toden sanoo! Kaikkien aikojen povipommi Pamela Anderson nai koronavuonna turvamiehensä – tältä näyttää julkisuutta vältellyt kovanaama-Dan

Pamela Anderson ja Dan Hayhurst
Vielä viime viikolla aviopari nähtiin ulkoiluttamassa koiraansa yhdessä.

Viisi avioliittoa

Tähdellä on nyt takanaan kaikkiaan viisi avioliittoa. 

Hän nai vuoden 2020 alussa elokuvatuottaja Jon Petersin, mutta erosi vain 12 päivää myöhemmin. Kyseessä oli siis varsinainen pikaliitto.

Avioliitosta Mötley Crüe-yhtyeen rumpalin Tommy Leen kanssa 1990-luvulla Pamelalle siunaantui kaksi lasta, Brandon ja Dylan. Heidän kuherruskuukautensa aikana kuvattu seksivideo levisi ja sai aikaan skandaalin. Jupakasta julkaistaan pian myös tv-sarja Pam & Tommy.

Lue myös: Mikä povipommi! Pamela Andersonin kohutusta seksivideosta tulee tv-sarja: päänäyttelijä on kuin ilmetty Pamela

Povipommi on ollut naimisissa myös muusikko Kid Rockin ja pokerinpelaaja Rick Salomonin kanssa.