fbq
Telkkari
18.11.2021 16:02
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
pamela anderson, tommy lee
Mikä povipommi! Pamela Andersonin kohutusta seksivideosta tulee tv-sarja: päänäyttelijä on kuin ilmetty Pamela
Telkkari
18.11.2021 16:02
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Baywatch- ja Playboy-tähti Pamela Anderson päätyi skandaalimaisiin otsikoihin 90-luvun lopulla hänen silloisen aviomiehensä, Mötley Crüe -rumpali Tommy Leen kanssa. Heidän kotitekoinen seksivideonsa joutui varkaiden kynsiin ja päätyi nettiin. Kyseistä kohuvideota on pidetty ensimmäisenä viraalivideona.

Pamela ja Tommy avioituivat vain neljän päivän seurustelun jälkeen vuonna 1995. Nettiin vuotanut seksivideo oli kuvattu heidän kuherruskuukautensa aikana. Vuonna 1998 kaksikko voitti oikeusjutun videon julkaissutta Entertainment Groupia vastaan.

Seksivideoskandaalista on nyt tehty huumoripainotteinen tv-sarja, jonka tuotannosta vastaa suoratoistopalvelu Hulu. Sarjan nimi on Pam & Tommy. Se julkaistaan 2. helmikuuta 2022.

Pamela roolissa nähdään muun muassa Downton Abbey -sarjasta ja Mamma Mia! -elokuvan jatko-osasta tuttu Lily James. Tommy Leen roolissa nähdään Captain America -elokuvista tuttu Sebastian Stan.

Taidokas maskeeraus

Sarjan ennakkomateriaalien perusteella päänäyttelijät ovat maskeerattuina kuin ilmetyt Pamela ja Tommy.

Tuoreella trailerivideolla Lily nähdään Pamelana legendaarisessa punaisessa Baywatch-uikkarissa.

Videon kommenteissa moni sarjaa odottava kommentoija hämmästelee näyttelijöiden taidokasta maskeerausta.

- Lily James on tunnistamaton, yksi kommentoija ihmettelee.

- Maskeerausosasto ansaitsee kaikki mahdolliset palkinnot, toinen hehkuttaa.

Lily James, Sebastian Stan
Sarjassa nähdään myös kohtaus, jossa  Pamela ja Tommy avioituvat hiekkarannalla.
Lily James
Lily James näyttelee sarjassa Pamela Andersonia, joka tähditti 1990-luvulla supersuosiossa ollutta Baywatch-sarjaa.
Lily James
Tällaisena Lily James on totuttu näkemään.

Muissa sarjan rooleissa nähdään Seth Rogen, Nick Offerman, Taylor Schilling, Andrew Dice Clay, Pepi Sonuga, Spencer Granese ja Mozhan Marnò.

Vuonna 2018 Pamela kommentoi Fox News Channelille nettiin vuotanutta kohuvideota.

- Emme tehneet seksinauhaa. Olimme Tommyn kanssa koko ajan alasti kotona, ja meillä oli kameroita joka puolella. Joku varasti ne ja kokosi niistä videon. En ole koskaan katsonut sitä, ehkä siinä oli vähän seksiä, Pamela sanoi.

Lue myös: Viides avioliitto toden sanoo! Kaikkien aikojen povipommi Pamela Anderson nai koronavuonna turvamiehensä – tältä näyttää julkisuutta vältellyt kovanaama-Dan

Pamela on tällä hetkellä viidettä kertaa naimisissa. Avioliitto Tommyn kanssa oli myrskyisä, ja se päättyi eroon vuonna 1998. Kaksikolla on liitostaan kaksi poikaa. Vuonna 2020 Pamela ehti olla naimisissa tuottaja Jon Petersin kanssa vain 12 päivää. Jouluaattona vuonna 2020 Pamela avioitui henkivartijansa Dan Hayhurstin kanssa.