fbq
Ulkomaat
20.01.2022 17:30
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press
Espanjan prinsessa Cristina ja Inaki Urdangarin
Kärähti pettämisestä! Paparazzi paljasti Espanjan prinsessan puolison salasuhteen - Pablo-poikakin kommentoi isänsä uskottomuutta
Ulkomaat
20.01.2022 17:30
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press

Espanjan kuningas Felipen siskon, prinsessa Cristinan, 56, avioliitto Iñaki Urdangarinin, 54, kanssa on ajautunut kriisiin.

Espanjalaismedioiden mukaan liitossa on ollut haasteita viime syksystä lähtien, mutta todellinen pommi iski viime viikolla, kun espanjalainen Lecturas-lehti julkaisi hämmentävän paparazzikuvan Iñakista. Kuvassa mies kävelee kadulla käsi kädessä vaalean naisen kanssa, eikä tämä nainen ole Cristina. 

Lue myös: Norjan kruununprinssi Haakon teki naurettavan verkko-ostoksen - Ingrid-tytär nauraa isänsä hyväuskoisuudelle - katso video

"Tällaista sattuu"

Espanjalaiset toimittajat selvittivät nopeasti, että Iñakin käsipuolessa nähty nainen oli miehen kollega Ainhoa Armentia. Pari työskentelee samassa asianajotoimistossa.

Ainhoa Armentia
Media oli vastassa töihin saapuvaa Ainhoa Armentiata tämän työpaikan edustalla Vitoriassa. 

 

Vaikuttaa siltä, että kyse ei ole vain työsuhteesta vaan työpaikkaromanssista. Kun toimittaja kysyi töihin saapuvalta Iñakilta selitystä paparazzikuville, miehellä oli vastaus valmiina.

– Tällaista tapahtuu, ja hoidamme tilanteen mahdollisimman hyvin, Iñaki lausahti maskinsa takaa. 

Lue myös: Kuningatar Elisabet murheellisena: katala tauti tappaa rakkaita joutsenia

Myös Cristinan ja Iñakin Pablo-poika, 21, ei alkanut kiistää isänsä suhdehuhuja. 

– Näitä asioita tapahtuu, mutta rakastamme toisiamme entiseen tapaan ja puhumme asiasta kotona, nuorukainen totesi.

Pablo Urdangarin
Pablo on lupaava käsipalloilija.

 

Lue myös: Tältä prinsessa Ingrid Alexandra näyttää nyt - Norjan hovi julkaisi kuvan tulevasta hallitsijasta

Cristinan haastava liitto

Cristinan ja Iñakin avioliittoa on pidetty vahvana. Suhde kesti pariskuntaan kohdistetut talousrikostutkimukset sekä Iñakin vuonna 2017 saaman yli kuuden vuoden vankeustuomion.

Espanjan prinsessa Cristina ja Inaki Urdangarin
Ennen talousrikossyytteitä Cristina ja Iñaki edustivat Espanjan hovia. Vuonna 1997 he osallistuivat kuningatar Elisabetin ja prinssi Philipin kultahääpäivän juhlallisuuksiin.

 

Rikostuomiosta ei koitunut ainoastaan häpeää. Cristina menetti asemansa hovissa, ja suhde veljeen, kuningas Felipeen, 53, on yhä etäinen. Ihmiset nimittelivät pariskuntaa kaduilla ja tennisklubeilla, joten Cristina päätti paeta lapsineen maasta Sveitsiin.

Vanitatis-lehti uskoo, että liitto alkoi hajota vasta Iñakin päästyä viime vuonna ehdolliseen vankeuteen ja aloitettua työpaikassa, jossa uusi rakkaus syttyi. 

Lue myös: Ruotsin prinsessa Birgitta, 85, suunnitteli omat hautajaisensa – esitti yhden pyynnön perheelleen

Tilaa Seiskan uutiskirje! »