fbq
Ulkomaat
20.01.2022 14:00
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Norjan kruununprinssi Haakon ja prinsessa Ingrid
Norjan kruununprinssi Haakon teki naurettavan verkko-ostoksen - Ingrid-tytär nauraa isänsä hyväuskoisuudelle - katso video
Ulkomaat
20.01.2022 14:00
Teksti: Sari Nurmo|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Norjan kruununprinssipari Haakon, 48, ja Mette-Marit, 48, otti katsojat mukaansa perheen hiihtoretkelle upeisiin vuoristomaisemiin. Retkivideo muuttui yllättäen tilannekomiikaksi, kun prinsessa Ingrid, 17, näki isänsä viimeisimmän ostoksen. 

Kun kruununprinssipari ja lapsensa Ingrid ja prinssi Sverre Magnus, 16, olivat lykkineet rinnettä riittämiin, tuli tauon paikka. Nopeasti kävi ilmi, että Haakonin perheenjäsenilleen ostamat retkituolit olivat kaikkea muuta kuin käytännölliset. 

Lue myös: Kuningatar Elisabet murheellisena: katala tauti tappaa rakkaita joutsenia

Ingrid ei aikaillut, vaan otti ilon irti tilanteesta ja vitsaili isänsä kustannuksella.

- Isä näki Instagram-mainoksen ja tilasi nämä tuolit siinä uskossa, että ne olisivat paljon suuremmat. Itse asiassa hän luuli tuoleja kahdeksan kertaa isommiksi kuin ne todellisuudessa ovat, Ingrid naureskelee videolla.

 

Haakonin netistä tilaamat ”tuolit” ovat onnettoman pienet ja toimivat korkeintaan 2-vuotiaalla taaperolla. Kruununprinssi ei kuitenkaan luovuta, vaan itsepintaisesti asettelee takapuolensa minijakkaran päälle. 

– Kannattiko sittenkään ottaa nämä tuolit mukaan ja jättää makkarat kotiin, Haakon pohtii huvittuneena. 

Vaikka lepotauosta tuli prinssin hupaisan mokan takia melko epämukava, se ei harmittanut retkikuntaa. Päinvastoin perhe sai prinssin kustannuksella päivän makeimmat naurut.

Lue myös: Ruotsin prinsessa Birgitta, 85, suunnitteli omat hautajaisensa – esitti yhden pyynnön perheelleen