fbq
Ulkomaat
21.09.2022 15:02
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press
Paris Hilton
Kaikki keinot käytetty - Paris Hiltonin suuri suru: "Osa minusta on kadonnut"
Ulkomaat
21.09.2022 15:02
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: Instagram, All Over Press

Kohuperijätär ja takavuosien bileblondi Paris Hilton, 41, on kohdannut valtavat kauhun hetket, jotka eivät vaikuta ratkeavan.

Paris on julkaissut Instagram-sivullaan kaksi sydäntä särkevää päivitystä pienen chihuahuansa Diamond Babyn katoamisesta. Diamond Baby katosi jo viikko sitten keskiviikkona, eli 14. syyskuuta Parisin kotoa Mulholland Drivella, Los Angelesissa, eikä sitä ole nähty sen jälkeen. 

Julkaisuun Paris on lisännyt useita videoita pikkuisesta koirasta. Hän kertoo niiden alla avoimesti musertavasta surustaan. 

- Olin kuvauksissa, ja teemme samaan aikaan muuttoa. Eräs muuttomiehistä jätti oven auki, hän kertaa vapaasti suomennettuna traagista tapahtumaa.

Lue myös: Paris Hilton juhli polttareitaan nimekkäässä seurassa - hääjuhlatila paljastui!

Parisin perhe ja ystävät ovat yrittäneet auttaa etsinnöissä, ja kaikki mahdolliset keinot on käytetty. 

-  Olemme palkanneet lemmikkietsivän, koirakuiskaajan, lemmikkimeedion ja nyt tutkimme mahdollisuuksia koiranetsintädrooneihin. Teen kaiken voitavani saadakseni hänet takaisin.

Lue myös: Hotelliperijätär Paris Hiltonin syntymäpäivillä odotti jättiyllätys: lue yksityiskohdat seurapiirijulkkiksen kihlauksesta!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

- Jokainen, joka on joskus rakastanut lemmikkiä ja menettänyt sen, ymmärtää tuntemani tuskan - sydämeni on särkynyt, Paris kuvailee ja kertoo olleensa katoamisesta asti itkuinen ja masentunut.

- Minusta tuntuu, että osa minusta on kadonnut, eikä mikään ole samanlaista ilman häntä. Diamond Baby on kaikkeni - kuin oma tyttäreni.

Lue myös: Mitä ihmettä?!? Paris Hiltonin väitökset reality-ohjelmastaan: ”Minun käskettiin näytellä idioottia!”

Paris kirjoittaa, että häntä on pelottanut etsintäkuulutuksen tekeminen, sillä hän pelkää koiran turvallisuuden puolesta. Hän pyytää kaikkia olemaan valppaina ja pitämään silmät auki Diamond Babyn varalta.

Lue myös: Kat Von D:ltä ja Paris Hiltonilta kauhistuttavia paljastuksia: joutuivat kidutetuiksi teininä samassa sisäoppilaitoksessa - "Minut riisuttiin 15-vuotiaana alasti tuntemattomien edessä"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Paris meni naimisiin kirjailijamiehensä Carter Reumin kanssa marraskuussa. 

- Se oli epätodellista. Aivan kuin olisin unelmoinut siitä hetkestä koko elämäni, hän kuvaili häitä, joissa esiintyi esimerkiksi poptähti Demi Lovato.

Häävieraiden joukossa oli monia kuuluisuuksia, kuten Kim Kardashian, Nicole Richie ja Emma Roberts.

Lue myös: Paris Hilton avautuu unelmahäistään: ”Se oli epätodellista” - katso hulppeat kuvat juhlahumusta!