Katso videot!

Kat Von D:ltä ja Paris Hiltonilta kauhistuttavia paljastuksia: joutuivat kidutetuiksi teininä samassa sisäoppilaitoksessa - "Minut riisuttiin 15-vuotiaana alasti tuntemattomien edessä"

Hllwd | 07.10.2020 20:16

Tosi-tv-ohjelmista tuttu tatuointitaitelija Kat Von D, 38, julkaisi Instagramissa pitkän videon, jolla hän kertoo ajastaan Provo Canyon School -sisäoppilaitoksessa. 24-minuuttisella videolla hän kertoo tuskaisesta puolesta vuodesta teini-ikäisenä.

Kat lähetettiin 15-vuotiaana samaan sisäoppilaitokseen, josta kohukaunotar Paris Hilton, 39, puhui jo omasta elämästään kertovassa dokumentissa This is Paris

Kohukaunottaren paljastukset rohkaisivat tatuointitaitelijan kertomaan omista traumaattisista kokemuksistaan. Kat vertaa teiniajan kokemuksiaan kidnappaukseen, vankeuteen ja kidutukseen. 

Traumaattisilla kokemuksilla on ollut haitalliset ja pitkäkestoiset vaikutukset sekä Katin että Parisin hyvinvointiin. 

Lue myös: Kat Von D synnytti esikoisensa - pahoittelee some-hiljaisuutta: "Antakaa anteeksi poissaolomme"

Kat on taistellut ikänsä päihdeongelmiensa kanssa, joista hän syyttää laitoksen traumaattisia kokemuksia. Riippuvuudet alkoivat, kun hän pääsi laitoksesta 16-vuotiaana. Tuolloin hän joi kokonaisia viskipulloja, mikä oli tatuointitaitelijan tapa käsitellä aikaansa Provo Canyon Schoolissa.

Kat Von d
Kat Von D taidegaalan punaisella matolla Los Angelesissa vuonna 2012.

Kuin vankilassa

Tatuointitaitelija kuvailee sisäoppilaitosta sairaaksi ja väkivaltaiseksi vankilaksi. Laitoksessa hän näki, kuinka muita oppilaita piestiin ja hyväksikäytettiin seksuaalisesti. Oppilaat, jotka eivät totelleet laitoksen hoitajia, lukittiin eristysselliin pakkopaidoissa huumattuina.  

Tatuointitaitelija muistelee videollaan teiniajan tapahtumiaan hyvin tarkasti.

- Olin nukkumassa, kun makuuhuoneeni ovi aukesi. Ovensuussa seisoi kaksi isokokoista miestä ja yksi atleettinen nainen. He käskivät minun rauhoittua ja pukeutua, koska lähtisimme pian. He uhkailivat käyttävänsä voimakeinoja, jos en tottelisi, Kat kertoo. 

Kat kuvailee, kuinka hänelle laitettiin käsiraudat ja raahattiin sisäoppilaitokseen. Hänen silmänsä sidottiin, ettei Kat näkisi, mihin häntä vietiin. Laitoksessa 15-vuotias Kat riisuttiin alasti tuntemattomien ihmisten edessä, jonka jälkeen hänelle annettiin vankilamaiset vaatteet.  

Lue myös: Tosi-tv:stä tuttu tatuointitaiteilija Kat Von D myy lukaaliaan – pyytää 2,8 miljoonaa kookkaasta kämpästään: katso video! 

Laitoksessa hänet lukittiin sellimäiseen huoneeseen, josta ei nähnyt Katin mukaan edes aurinkoa. Kat kertoo, kuinka laitoksen kokemukset aiheuttivat hänelle traumaperäisen stressihäiriön. Psyykkinen häiriö tunnetaan paremmin lyhentellä PTSD. 

Tatuointitaitelija ei kertonut kärsimyksistään edes vanhemmilleen, koska hänestä he eivät olleet syyllisiä kokemuksiinsa. 

Paris paljasti

Paris kertoi sisäoppilaitoksen karuista kokemuksista dokumentissaan, joka julkaistiin syyskuussa YouTubessa. Dokumentissa Paris kertoo, kuinka hänen vanhempansa olivat ilmoittaneet hänet Utahissa sijaitsevaan sisäoppilaitokseen ongelmaisille nuorille. 

Pariksen kokemukset ovat hyvin samankaltaiset Katin kanssa.

Lue myös: Mitä ihmettä?!? Paris Hiltonin väitökset reality-ohjelmastaan: ”Minun käskettiin näytellä idioottia!”

Hän muistelee dokumentissaan, kuinka kaksi raavasta miestä raahasivat hänet makuuhuoneesta laitokseen. Paris oli tuolloin 16-vuotias. 

Kaunotar väittää, että laitoksessa häntä kohdeltiin väkivaltaisesti. Hän oli 11 kuukautta Provo Canyon Schoolissa. Laitoksessa Paris koki paljon väkivaltaa. Häntä piestiin, huumattiin ja lukittiin eristysselliin. Paris pääsi pois laitoksesta vasta täytettyään 18. 

Paris paljastaa dokumentissa, kuinka näkee yhä painajaisia laitosajoistaan. 

Lue myös: Rrrrohkeaaa! Bianca Gascoigne ja Paris Hilton kuumina hunajapupuina - kuvat!

Kohukaunotar jakoi myös tatuointitaitelijan julkaiseman videon omalla Instagram-tilillään. Paris kiittää päivityksessään Kat Von D:tä itsensä ja muiden laitoksesta selvinneiden puolesta. 

- Tämä toi mieleeni lisää kauheita kokemuksia, jotka olen sulkenut mielestäni pois. Pystyn samaistumaan videoosi monilla tavoilla. Häpesin myös kaikkea kokemaani, enkä uskaltanut kertoa siitä. Meidän ei pidä hävetä! Olimme vain lapsia. Vastaavanlaisissa paikoissa työskentelevien ihmisten pitäisi hävetä. Kiitos, kun tuot tätä ikävää asiaa esille kanssani. Yhdenkään lapsen ei pitäisi joutua kokemaan tällaista enää koskaan! Paris julistaa. 

Provo Canyon School julkaisi sivuillaan tiedotteen pian kaunottarien kertomusten jälkeen. Tiedotteessa kerrotaan, kuinka laitos myytiin nykyisille omistajille vuonna elokuussa 2000. Myynnin takia laitos ei voi ottaa kantaa Pariksen ja Katin kuvailemiin tapahtumiin. Provo Canyon Schoolin mukaan tapahtumat ovat tapahtuneet aiemman omistajuuden alaisuudessa, eivätkä he ole niistä vastuussa. 

paris hilton
Paris Hilton All that glitter -kampanjan julkaisutilaisuudessa marraskuussa 2019. 

Lähde: Daily Mail
 

Teksti:Niki Miettinen
Kuvat:All Over Press, Instagram, YouTube
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!