fbq
Ulkomaat
02.06.2022 12:36
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram
Johnny Depp
Johnny Depp rikkoi hiljaisuuden - lue kirje faneille sanasta sanaan
Ulkomaat
02.06.2022 12:36
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: All Over Press, Instagram

Myöhään keskiviikkoiltana (1.6.) Yhdysvalloista kantautui odotettu uutinen, kun Johnny Deppin ja Amber Heardin oikeustaistolle saatiin vihdoin tuomio.

Lue myös: Johnny Depp voitti oikeudenkäynnin!

Valamiehistö totesi yksimielisesti kunnianloukkaukseksi Amber Heardin väitteen, että Depp olisi hyväksikäyttäjä. Valamiehistö totesi myös, että Heardin Washington Postissa esittämät syytökset olivat haitallisia. Valamiehistö myönsi Deppille 15 miljoonan dollarin vahingonkorvauksen.

Amber Heard oli saapunut paikalle kuulemaan tuomiota, mutta Johnny ei näyttäytynyt oikeussalissa. Tämänhetkisten tietojen mukaan Depp keikkailee parhaillaan Englannissa. 

Lue myös: Raju väite: Amber Heard vuoti itse kohuvideon julkisuuteen – toimittajalta mykistävä todistus

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Johnny Depp (@johnnydepp)

 

Pian tuomion tultua julki Johnny julkaisi Instagramissa laajan kirjeen, jossa hän osoitti kiitoksensa muun muassa tukijoukoilleen sekä lakitiimilleen.

Tekstin alkajaisiksi näyttelijä kuitenkin muistelee hetkiä, jolloin hänen elämänsä sai Amberin myötä toisenlaisen suunnan.

- Kuusi vuotta sitten elämäni, lasteni elämä, läheisteni elämä sekä niiden elämä, jotka ovat monta vuotta tukeneet ja uskoneet minua, muuttui. Kaikki, vain silmänräpäyksessä, Johnny aloittaa kirjeensä.

- Mediassa kirjoitettiin minusta valheellisia, vakavia ja rikollisia syytöksiä, mikä laukaisi loputtoman ryöpyn vihamielistä sisältöä, vaikka minkäänlaisia syytteitä minua vastaan ei ollut nostettu. Nanosekunnissa jutut tavoittivat ihmiset ympäri maailmaa, ja sillä oli seisminen vaikutus elämääni ja uraani.

Tässä vaiheessa kirjettään Johnny palaa oikeuden antamaan tuomioon.

- Ja nyt kuusi vuotta myöhemmin valamiehistö antoi minulle elämäni takaisin. Olen aidosti nöyrtynyt. Päätös lähteä käsittelemään tapausta, vaikka tiesin todella hyvin oikeudellisista esteistä, joita tulisin kohtaamaan sekä vääjäämättömästä ja maailmanlaajuisesta spektaakkelista, jonka toisin elämääni, oli tehty vakavan harkinnan päätteeksi.

Johnny kiittää kirjeessä lakitiimiään, jonka keulakuviksi nousivat oikeustaistossa asianajajat Ben Chew ja Camille Vasquez.
Johnny kiittää kirjeessä lakitiimiään, jonka keulakuviksi nousivat oikeustaistossa asianajajat Ben Chew ja Camille Vasquez.

 

Johnny kertoo ryhtyneensä oikeustoimiin tuodakseen totuuden julki.

- Alusta alkaen tavoitteena oli tuoda julki totuus, huolimatta lopputuloksesta. Totuuden kertominen oli jotain, jonka olin lapsilleni ja järkkymättömille faneilleni velkaa. Nyt saavutettuani tämän, olen saanut rauhan. Olen ja olen ollut häkeltynyt saamastani ylitsevuotavasta rakkaudesta sekä suunnattomasta tuesta ja ystävällisyydestä ympäri maailman.

- Toivon, että tehtäväni totuuden julkituomiseksi on auttanut muita, miehiä ja naisia, jotka ovat löytäneet itsensä samankaltaisesta tilanteesta ja että heitä tukevat ihmiset eivät luovuttaisi. Toivon myös, että asetelma muuttuisi takaisin käytäntöön syytön, kunnes toisin todistetaan. Tämä koskee niin oikeuslaitosta kuin mediaa.

Lopuksi Johnny kiittää suuren työn tehnyttä oikeuden tuomaria.

- Tiedostakaamme tuomarin, valamiesten, oikeuden henkilökunnan ja sheriffien tekemän jalon työn, jotka ovat uhranneet aikaansa päästäksemme tähän pisteeseen sekä huolellisen ja vankkumattoman lakitiimini tekemän uskomattoman työn auttaakseen minua totuuden julki tuomisessa. Parhaat ajat ovat vielä edessäpäin, ja uusi luku elämässäni on vihdoin alkamassa.

Johnny on allekirjoittanut kirjeensä paljon puhuvalla, latinankielisellä lausahduksella veritas numquam perit, joka suomentuu vapaasti totuus ei häviä koskaan.

Tätä juttua kirjoitettaessa Johnnyn päivitys on saanut jo huikeat 14,2 miljoonaa tykkäystä.

Amber Heard poistui oikeustalolta vakailmeisenä.
Amber Heard poistui oikeustalolta vakavailmeisenä.