fbq
Hllwd
02.12.2020 18:51
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram
Kourtney Kardashian
Kohukaunotar Kourtney Kardashian fiilisteli Suomen huikeita maisemia yli sadan miljoonan faninsa edessä: "Talven ihmemaa"
Hllwd
02.12.2020 18:51
Teksti: Milla Leinonen|Kuvat: All Over Press ja Instagram

Tv-tähti ja seurapiirivaikuttaja Kourtney Kardashian, 41, julkaisi upean kuvasarjan Suomen Lapista omalla Instagram-tilillään. Kaunottarella on yli 103 miljoonaa seuraajaa tilillään, joten Suomi sai taas näkyvää mainostusta maailmalla.

Kuvissa muotisuunnittelijanakin tunnettu Kourtney poseeraa hohtavan hopeassa untuvatakissa ja housuissa keskellä Suomen kuusimaisemaa, jota koristaa valkoinen lumi. Paikaksi hän on merkannut "Finland".

Kourtney on kirjoittanut kuvien saatetekstiksi vain "winter wonderland", minkä voisi suomentaa esimerkiksi talven ihmemaaksi.

Lue myös: Ero! Kourtney Kardashianin exän Scott Disickin, 37, ja Sofia Richien, 21, kohusuhde ohi!

Kuvasarja on julkaistu sosiaalisessa mediassa eilen tiistaina, mutta Lapin-kuvat on otettu huhtikuussa 2019, jolloin Kourtney oli Suomessa juhlimassa 40-vuotissyntymäpäiviään lastensa, ex-miehensä Scott Disickin ja tämän silloisen kumppanin Sofia Richien kanssa.

Katso alta kaikki viisi kuvaa:

Lue myös: Kourtney Kardashianin ex-mies Scott Disick uhkaa haastaa vieroitushoitolaitoksen oikeuteen - syynä kuva!

Salainen paratiisiloma

Taannoin Kourtney lomaili lähipiirinsä kanssa salaisessa paratiisikohteessa, jossa he juhlivat hänen siskonsa Kim Kardashianin 40-vuotissyntymäpäivää. Sisaruskatras on julkaissut lomasta useita vähäpukeisia kuvasarjoja omilla Instagram-tileillään lokakuun lopulla tehdystä luksusmatkasta.

Tässä vähän toisenlaisia lomatunnelmia.

Lue myös: Tyrmäävän kaunis Kendall Jenner, 24, häikäisee tropiikissa narubikineissä - katso Kardashianin perheen uhkeat lomakuvat!

Kardashianien tv-sarja loppuu 2021

Supersuosittu Kardashianien perheen kommelluksia seuraava Keeping up With the Kardashians -tosi-tv-ohjelma päättyy 14 vuoden jälkeen. Asiasta tiedotti ensimmäisenä ehkä perheen tunnetuin henkilö Kim Kardashian West omilla sosiaalisen median tileillään syyskuussa. 

Samankaltaisia päivityksiä ovat jakaneet muutkin sarjasta julkisuuteen nousseet henkilöt. He jakoivat yhteisen ilmoituksen sarjan lopettamisesta:

Kaikille uskomattomille faneillemme. 

Surullisin mielin ja raskain sydämin olemme tehneet todella vaikean päätöksen perheemme kanssa. On aika sanoa hyvästit Keeping Up with the Kardashians -sarjalle. 

14 vuoden, 20 kauden, satojen jaksojen ja lukemattomien spin-off-ohjelmien jälkeen olemme todella kiitollisia kaikille katsojillemme. Seurasitte kaikki hyvät ja huonot hetkemme, meidän ilomme ja surumme, parisuhdekiemuramme sekä lastemme kasvamiset. Arvostamme ikuiseesti näitä mahtavia muistoja ja lukemattomia ihmisiä, joita olemme tavanneet matkan varrella. 

Kardashianit

Kiitos teille kaikille tuhansille henkilöille ja yrityksille, jotka ovat olleet mukana tässä kokemuksessa. Tärkeimpänä erittäin suuri kiitos Ryan Seacrestille, kun uskoit meihin. Kiitokset E!-kanavalle yhteistyöstä ja tuotantotiimille Bunim/Murray:lle, jotka dokumentoivat kaiken. 

Viimeinen kausi esitetään ensi vuonna 2021. 

Lue myös: Koko kansan suosikkitoimittaja Maria Veitola: ”Haluan yökylään Kardashianeille”