fbq
Ulkomaat
18.10.2021 09:12
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP
Travis Barker, Kourtney Kardashian
Pikakihlat! Rokkari rengasti Kourtney Kardashianin kukkameressä: mikä miljöö isolle kysymykselle
Ulkomaat
18.10.2021 09:12
Teksti: Tanja Korpela|Kuvat: AOP

Tosi-tv-tähti ja malli Kourtney Kardashian, 42, ja Blink-182-yhtyeessä rumpuja soittava Travis Barker, 45, ovat kihlautuneet. Pariskunta julkisti ilouutiset Instagram-tileillään viikonloppuna. Tosin kihlauksesta on liikkunut huhuja jo kesällä.

Lue myös: Salakihlat! Näin lemmekkäästi Kourtney Kardashian ja Travis Barker kuhertelivat Las Vegasissa - paparazzikuvat

- Ikuisesti, Kourtney kirjoittaa romanttisten kuviensa ohessa.

Kourtney on jakanut kosintahetkestä kuvia someen. Kaksikko on kihlautunut merellisissä maisemissa auringonlaskun aikaan. Kuvien perusteella Travis on pistänyt parastaan. Rannalle on kuskattu valtava määrä punaisia ruusuja sekä valkoisia kynttilöitä. Kuvissa kihlapari hempeilee ruusumuodostelman keskellä.

Viihdesivusto TMZ:n mukaan kosinta tapahtui Kalifornian Montecitossa sijaitsevan rantahotellin liepeillä.

Kourtney Kardashian, Travis Scott
Travis Barker ja Kourtney Kardashian julkistivat suhteensa helmikuussa.

Pariskunnalle on sadellut onnitteluita somessa. Myös Kim Kardashian on iloinnut siskonsa onnesta. Kim jakoi kihlaparista suuteluvideon Twitteriin.

Kourtney ja Travis säntäsivät vauhdilla kihloihin, sillä heidän seurustelustaan saatiin vihiä kuluvan vuoden tammikuussa. He julkistivat parisuhteensa Instagramissa ystävänpäivänä.

Kourtney ei ole aikaisemmin ollut kihloissa. Kaunottarella on kolme alakouluikäistä lasta exänsä Scott Disickin kanssa. Tarvis on aiemmin ollut naimisissa Melissa Kennedyn ja Shanna Moaklerin kanssa. Travisilla on Moaklerin kanssa täysi-ikäinen tytärpuoli sekä kaksi teini-ikäistä lasta.