fbq
Ulkomaat
27.03.2022 08:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Jared Leto
Jared Leto hämmentää kummallisilla asuvalinnoillaan: lehmäntaljoja ja pitsihirvityksiä - kuvat!
Ulkomaat
27.03.2022 08:30
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Näyttelijä ja Thirty Seconds to Mars -yhtyeen vokalisti Jared Leto, 50, on viimeaikoina kiertänyt Euroopan pääkaupunkeja Morbius -elokuvan ensi-iltahumun tiimoilta.

Elokuvaensi-iltoihin Jaredin ylle valikoituneet asut ovat olleet toinen toistaan omituisempia. 

Lue myös: Will Smith, Kirsten Dunst, Benedict Cumberbatch, Andrew Garfield ja Lady Gaga gaalahumussa - huomion varasti Cate Blanchett, katso kuvat

Jared Leto
23.3. Madridissa Jared oli pukeutunut neonvihreään pukuun ja röyhelöiseen pitsipaitaan. Miehen rinnustaa koristi valtava kukkahärpäke ja jalkoihin tämä oli vetänyt keltaiset popot.
Jared Leto
22.3. Pariisissa Jaredilla oli pörröinen, lehmäntaljaa muistuttava takki ja avara, pastellivioletti paita. Vegaaniruokavaliota noudattava Jared on usein nähty erikoisissa tekoturkiksissa.

Lue myös: Nyt on kunnon silmäkarkkia! Lady Gaga säväytti läpinäkyvässä superluksuksessa – Salma Hayekin uhkeus hädin tuskin mahtui kultaunelmaan - katso kuvat!

 

Jared Leto
Berliinissä 21.3. Jaredilla oli hillitympi asu. Guccin harmaan puvun kaverina nähtiin räikeän punaiset bling bling -hanskat. Läpikuultava paita paljasti miehen sileän rinnan.
Jared Leto
24.3. Lontoossa Jaredin asu oli yllättävän hillitty. Violettiin ja mustaan verhoutuneella Jaredilla oli kaulassaan säihkyvä timanttikravatti.

Jared teki läpimurtonsa Hollywoodissa 2000-luvun alussa, kun hän tähditti kulttilegendan maineeseen noussutta, huumeidenkäyttäjistä kertovaa Unelmien sielunmessu -draamaelokuvaa. Hän on voittanut Oscar-pystin hiv-positiivisen ja transsukupuolisen Rayonin roolista elokuvassa Dallas Buyers Club. Viimeisimpänä Jared on nähty Paolo Guccin roolissa menestyneessä House of Gucci -elokuvassa.

 Lue myös: Pukisitko päällesi? Tässä ovat syksyn oudoimmat tähtityylit - katso ja hämmästy!

Jared Leto
Myös Jaredin keikka-asut ovat olleet omaperäisiä. Kuvan erikoinen peitto nähtiin laulajan yllä O2-areenalla Lontoossa vuonna 2018.
Jared Leto
Jaredin tyyli on muuttunut Thirty Seconds to Marsin alkuaikojen jälkeen. Kuva vuodelta 2006.

Morbius perustuu Marvelin sarjakuvahahmoon, Elävään Vampyyriin. Elokuvassa biokemisti Michael Morbius yrittää parantaa itsensä harvinaisesta veritaudista, mutta tartuttaa itselleen vahingossa vampirismin muodon.

Lue myös: Atleettinen muusikkokomistus Jared Leto tihkuu seksiä: pyykkilautavatsan uurteet ovat lähes käsin kosketeltavia - katso kuvat!

Morbius saapuu elokuvateattereihin 1. huhtikuuta.