Katso kuvat!

Pukisitko päällesi? Tässä ovat syksyn oudoimmat tähtityylit - katso ja hämmästy!

Hllwd | 24.10.2019 18:46

Justin Bieber

Kanadalaispoppari Justin Bieber, 25, tekee mitä haluaa ja pukee mitä haluaa. Nuori herra liikuskeli nallekuvioisessa asussa Beverly Hillsissä, varmaankin siksi, että kaikki huomaisivat hänet. Nappiin meni, Justin! 

d

Floyd Mayweather Jr.

Miljonäärisarjan nyrkkitaituri ja promoottori Floyd Mayweather Jr, 42, illasti kavereidensa kanssa Los Angelesissa pelkkää Fendiä yllään. Jotta ulkoasu ei olisi jäänyt liian vaatimattomaksi, oli Floyd ripustanut kaulaansa nipun paksuja kultaketjuja. 

s

P. Diddy

No nyt! Hiphop-moguli P. Diddy (oik. Sean Combs, 49) onkin melkoinen heinäkenkä. Puna-asuinen maajussi bongattiin lastensa kanssa Kaliforniasta teemapuistosta, traktorin ratista. Bad Boy For Life, vai miten se meni.

s

Blac Chyna

Meikkitaiteilija, seurapiiritähti ja malli Blac Chynan, 31, gebardikuvioasu kääsi päät Hollywoodissa. Blac käväisi kuntosalilla ja poistui Lamborghinilla. Kun haluaa tulla huomatuksi, tulee huomatuksi.

xx

Colin Farrell

Irlantailaishurmuri Colin Farrell, 43, näyttää siltä, että hän ei ole jaksanut hetkeen välittää ulkoisesta olemuksestaan. Ruokkoamaton elokuvatähti bongattiin Los Angelesista noutokahvin kera. Ehkä meneillään on valmistautuminen viikinkirooliin?

xx

Heidi Klum

Huippumalli ja mediapersoona Heidi Klum, 46, on totuttu näkemään mitä tyrmäävimmissä tyyleissä. Tällä kertaa Heidi ilakoi fantasia-asussa rannalla Malibussa ja siinä oli muilla ihmettelemistä! Vau! Mainittakoon, että kyse oli kuvaussessiosta. Kameran takana hääri jalkapallolegenda David Beckhamin poika Brooklyn.

ss

Sela Vave

Näyttelijä Jamie Foxxin uusi heila, 21-vuotias laulaja Sela Vave, illasti tähtien suosimassa Craig's -ravintolassa Los Angelesissa, eikä takuulla jäänyt huomaamatta. Läpikuultava paita paljasti rinnat ja se oli varmasti tarkoituskin. Oliko asu hyvän maun mukainen, on sitten ihan toinen juttu.

xx

Jared Leto

Näyttelijäkomistus Jared Leto, 47 yritti piiloutua kuvia kärkkyviltä sivullisilta Beverly Hillsissä verhoutumalla kirjavaan huppuun. Vihiä tähden liikkeistä saanut paparazzi kuitenkin iski säälittä, kun Jared oli kävelemässä bileistä kotiin. Kohde oli varmaankin varsin helppo bongata öiseltä kadulta, sillä herran asuvalinta oli kaikkea muuta kuin huomaamaton. Tyylikkyydestä voi olla montaa mieltä, mutta komeille näyttelijöillehän sopii mikä tunnetusti mikä tahansa. 

xx

Teksti:Pauli Poutanen
Kuvat:All over press
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!