fbq
Ulkomaat
12.05.2022 23:10
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
WRS
Huh! Euroviisulavalla napapaitamiehiä ja aukollisia asuja - riehakkaat tanssiliikkeet villitsivät
Ulkomaat
12.05.2022 23:10
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Euroviisujen toisessa semifinaalissa on nähty jo kolmetoista toinen toistaan upeampaa musiikkiesitystä. Ensimmäisenä esiintyneen Suomen The Rasmuksen ja muiden esiintyjien kohtalo finaalipaikan suhteen selviää puolenyön aikaan.

Romanian edustaja, laulaja-tanssija WRS toi villit liikkeet Torinon Pala Olimpicon lavalle. Edustuskappale Llámame on taattua viisulaatua ja vauhdikkaan esityksen riehakkaat liikehdinnät ovat seksikästä silmänruokaa kaikille.

Lue myös: Kommentti: The Rasmuksen euroviisureissusta tulee farssi jo tänään!

WRS
WRS:n tanssiliikkeet saivat lavan liekehtivän kuumaksi.

Romanian esityksessä nähtiin paitsi naisia kireissä, reiällisissä haalareissa, myös miestanssijoita pikkuiset, punaiset napapaidat yllään. Show'ssa hiukset heiluivat ja lanteet kieppuivat, eikä esitys jättänyt ketään kylmäksi.

Lue myös: Tällaisella todennäköisyydellä The Rasmus murtautuu Euroviisujen finaaliin - vedonlyöjillä ehdoton voittajasuosikki

Illan kahdeksastatoista edustajasta kymmenen etenee jatkoon, ja Romanian mahdollisuudet finaaliin ovat vedonlyöjien mukaan vain kolmenkymmenen prosentin luokkaa. Ensimmäisenä esiintyneen The Rasmuksen kohtaloa joudutaan jännittämään vielä hetki, mutta vedonlyöjien mukaan mahdollisuudet jatkoon ovat Suomella hyvät.

WRS

Katso klippi hurjasta tanssishow'sta alta:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »