fbq
Ulkomaat
25.05.2022 22:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Ozzy Osbourne
Heiveröinen Ozzy Osbourne kommentoi terveyttään - odottaa niskaleikkausta
Ulkomaat
25.05.2022 22:00
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Rocklegenda Ozzy Osbournen, 73, terveys on huolettanut faneja jo pidemmän aikaa.

Parkinsonin tautia sairastava vokalisti on nähty julkisuudessa yhä heiveröisempänä ja heiveröisempänä. Huumeiden ja alkoholin kanssa etenkin nuoruudessaan puuhastellut Ozzy on sittemmin yrittänyt jättää päihteet kokonaan. Ozzyn sekoiluista ikonisimpana muistetaan lepakon pään irti pureminen keikkalavalla.

Lue myös: Parkinsonin tautia sairastava Ozzy Osbourne näyttäytyi tunnistamattomana kävelykeppiin nojautuen - Miten käy Euroopan kiertueen?

 

Ozzy kommentoi muiden muassa päihteettömyyttään sekä nykyistä terveydentilaansa Louder Soundin tuoreessa haastattelussa. Kysyttäessä aikooko hän olla selvin päin loppuelämänsä, ei pimeyden prinssi osaa vastata suoraan.

- Toivon niin. Otan päivän kerrallaan. Jos juon niin juon, mutta en halua juoda tänään. En halua polttaa tupakkaa tänään, enkä halua ottaa huumeita tänään. Joten luulen, että tämä päivä tulee olemaan okei. Huomisesta en osaa sanoa, hän pohtii.

Ozzy Osbourne
Ozzylle käveleminen tuottaa nykyisin hankaluuksia.

Ozzyn ja tämän perheen elämää dokumentoitiin The Osbournes -televisiosarjassa neljän tuotantokauden ajan, vuosina 2002-2005. Ozzy on kommentoinut, että oli huumeiden vaikutuksen alaisena koko sarjan ajan. 

Sarjan kuvaukset aiheuttivat paljon negatiivista koko perheelle. Jokainen ohjelmassa esiintynyt Osbourne on kommentoinut kuvausten aiheuttaneen heille valtavasti paineita, ja sarjan loppumisen jälkeen Ozzy ratkesikin ryyppäämään, vaimo Sharon sairastui syöpään ja pariskunnan julkisuudessa esiintyneet lapset Kelly ja Jack joutuivat kumpikin vieroitushoitoon.

Lue myös: Pimeyden prinssi on nyt hopeakettu: tältä syntymäpäiväänsä viettävä Ozzy Osbourne, 72, näyttää nykyään - katso paparazzikuvat!

Vuonna 2003 Ozzy joutui mönkijäonnettomuuteen, jonka myös televisiokamerat ikuistivat. Laulajan alamäki terveyden suhteen alkoi onnettomuudesta, ja hän kärsii yhä liki kaksikymmentä vuotta sitten tapahtuneen haaverin seurauksia.

- Odotan yhä uutta niskaleikkausta. En pysty kävelemään kunnolla nykyään. Saan fysiatrista hoitoa joka aamu. Voin jonkin verran paremmin, Ozzy kommentoi haastattelussa.

Parkinsonin tauti hänellä todettiin helmikuussa 2019.

- 73-vuotiaaksi olen pärjännyt melko hyvin. En suunnittele meneväni minnekään, mutta aikani koittaa vielä, Ozzy mietiskelee.

Lue myös: Paparazzi iski! Ozzy Osbourne hiippaili RHCP-rumpali Chad Smithin kanssa rikosten riivaamalla elittiialueella Los Angelesissa

Ozzy ja Kelly Osbourne
Ozzyn kunto on rapistunut nopeasti. Näin pirteänä hän edusti Kelly-tyttärensä kanssa vuoden 2020 Grammy-gaalassa.

Ozzy on legendaarisen, vuonna 1969 perustetun Black Sabbath -heavy metal-yhtyeen alkuperäinen vokalisti. Vuonna 1979 hänet erotettiin bändistä, ja hän aloitti menestyksekkään soolouran, jonka aikana hän on julkaissut kaksitoista studioalbumia. 

Ozzyn on tarkoitus saapua Suomeen No More Tours 2 -kiertueen merkeissä toukokuussa 2023.

Lue myös: Parkinsonin tautiin sairastunut Ozzy Osbourne ylistää perheensä tukea - "Ilman Kellyä makaisin vieläkin sohvalla"

Tilaa Seiskan uutiskirje! »