fbq
Ulkomaat
12.05.2022 22:54
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press
Brooke
Euroviisujen kuuminta hottia - Irlannin naiskauneus valtasi lavan
Ulkomaat
12.05.2022 22:54
Teksti: Iida Elstelä|Kuvat: All Over Press

Euroviisujen toinen semifinaali on parasta aikaa käynnissä. Tämä ilta näyttää myös pääseekö Suomen The Rasmus edustamaan finaaliin saakka Jezebel -kappaleellaan.

Kymmenentenä esiintyjänä Torinon Pala Olimpico -areenan lavalle asteli Irlannin edustaja Brooke, joka esitti kappaleen That's Rich. Brooken esityksestä ei jäänyt puuttumaan naiskauneutta. Huippukuuma laulajatar esitti villin show'n useiden taustatanssijoiden kanssa, ja esitys nosti areenan lämpötilan uusiin sfääreihin.

Lue myös: Tällaisella todennäköisyydellä The Rasmus murtautuu Euroviisujen finaaliin - vedonlyöjillä ehdoton voittajasuosikki

Brooke
Brooken kuuma asu oli lavan väripilkku.

Viisufanit eivät ole kuitenkaan vakuuttuneet pirtsakasta popbiisistä, eikä naiskauneus välttämättä riitä lauantain finaaliin saakka.

Vedonlyöjien mukaan kaunotarten mahdollisuudet finaalipaikkaan eivät nimittäin ole häävit. Keskimäärin Irlannin mahdollisuudet ovat 27 prosentin luokkaa, ja Brooken taakse jäävät listalla vain Montenegro, Georgia ja Pohjois-Makedonia.

Lue myös: Pidä silmällä näitä Euroviisusemifinaalin omituisuuksia: kukkapartoja ja pahoja poikia - miten Meghan Marklen hiukset liittyvät tähän kaikkeen?

Brooke
Rohkeat tanssiliikkeet siivittivät popviisua.

Katso pätkä Brooken esityksestä alta:

Tilaa Seiskan uutiskirje! »