fbq
Ulkomaat
15.06.2022 14:08
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press
Ruhtinaspari Albert ja Charlene
Ruhtinas Albert kommentoi hänen ja Charlenen tilannetta
Ulkomaat
15.06.2022 14:08
Teksti: Henryk Björkström|Kuvat: All Over Press

Toukokuussa nousi kohu, kun ranskalaislehti Voici kertoi, että Monacon ruhtinaspari Albert, 64, ja Charlene, 44, olisivat eron partaalla.

Lue myös: Lehti: Ruhtinaspari Charlene ja Albert eroavat - tästä on kyse

Huhumylly sai lopulta itse ruhtinattaren ottamaan kantaa asiaan. Hän kiisti jyrkästi väitetyt avio-ongelmat Monaco-Matin-lehdelle.

– On valitettavaa, että tietyt tiedostusvälineet levittävät elämästäni ja parisuhteestani huhuja. Kuten kaikki muutkin, olemme ihmisiä, ja meilläkin on tunteet ja heikkoudet. Perheeni vain joutuu elämään median tarkkailussa, ja pienikin heikkous paljastetaan, Charlene totesi.

Lue myös: Monacon ruhtinatar Charlenelta tiukka kommentti erohuhuille tyttärensä viereltä: "Meilläkin on heikkoutemme"

Vihdoin ruhtinas Albert kommentoi Charlenen paluuta luokseen sekä heidän ympärillään velloneita huhuja, joita hän nimittää pahansuoviksi. Hän on antanut haastattelun Journal de Dimanche -lehdelle.

- Viime vuosi oli koettelemus vaimolleni, joka kärsi suuresti ja eli hyvin vaikeaa ajanjaksoa kaukana perheestään. Se oli koettelemus myös lapsillemme ja minulle, Albert kertoo.

- Ikävöimme ruhtinatarta kovasti. Ja me toden totta loukkaannuimme rajuista huhuista, joita levisi. Mutta pysyimme yhdessä välimatkasta huolimatta ja puhuimme toisillemme usein.

- Nyt Charlene on luonamme, ja se on ihanin asia, mitä meille on tapahtunut. Hän voi paremmin, ja voimme viimein viettää aikaa yhdessä. Se on helpotus ja ilo koko perheellemme. 

Haastattelu tehtiin toissaviikolla juuri ennen ruhtinattaren sairastumista koronaan. Hänen tilansa on tiedotettu olevan vakaa.

Ruhtinaspari Albert ja Charlene
Charlene ja Albert edustivat ensi kertaa erohuhujen jälkeen yhdessä toukokuun lopussa, kun Monacossa pidettiin F1-kisat. Ruhtinattarella oli yllään upea sininen asukokonaisuus.

Pitkään poissa

Ruhtinatar sairastui vuosi sitten Etelä-Afrikan-matkalla ärhäkkään, useita leikkauksia vaatineeseen korva-, nenä- ja kurkkutulehdukseen, jonka vuoksi hänet määrättiin matkustuskieltoon. Tämä tiesi puolen vuoden eroa puolisosta ja 7-vuotiaista kaksosista Jacquesista ja Gabriellasta

Monacoon palattuaan Charlene hakeutui sveitsiläiselle klinikalle toipumaan henkisestä ja fyysisestä uupumuksesta. Hän palasi vihdoin perheensä luo maaliskuussa.

Lue myös: Kotiinpaluu alkoi perhejuhlalla – Charlene vihdoin takaisin Monacossa

Tilaa Seiskan uutiskirje! »