Yllätyskäänne Temptation Island Suomessa – Leevi tyrmistyy iltanuotiolla – Josku herää kahden miehen välistä: ”Huolestuttavasti näyttää siltä…”

Telkkari | 06.11.2019 22:40

Temptation Island Suomessa biletetään keskiviikkoiltana seksimessujen mukaisesti. Teemabileet saavat myös fyysisiä piirteitä, kun esimeriksi Eve päätyy harrastamaan seksiä sinkku-Rassen kanssa.  

Varatuista naisista kunnioittavimmin on käyttäytynyt Josku, joka on jo keskustellut kihloista kumppaninsa Leevin kanssa. Kristilliset arvot omaava pariskunta on pitänyt kiinni rajoistaan, mutta torstain iltanuotiolla Leevi näkee jotain mitä olisi voinut jäädä näkemättä. 

TAUSTAA: Temptation Island Suomi: Syvää mustasukkaisuutta avoimesta suhteesta huolimatta - Santeri romuttuu Even seksivideosta: "Se on sitä rajojen ylittämistä..!"

tis-josku

Videolla näkyy kuinka Josku saa keskiviikkoillan bileissä vuolaasti kehuja niin Jepeltä kuin Karimilta. Nainen ruoastaan kehrää miesten kehutulvan keskellä ja illan kehittyessä kaikki kolme päätyvät vielä samaan sänkyyn nukkumaan. 

Lue lisää: Temptation Island Suomen leikki meni liian pitkälle – märät rinnat olivat liikaa kristilliselle Leeville: ”Se oli liian härskiä” – nämä kuvat kertovat kaiken!

Video ei Leeviä miellytä. 

- Harmittaa, mutta eihän siellä oikeasti ole mitään tapahtunut. Ei siellä vielä rajoja rikottu, mutta kyllä se huolestuttavasti näyttää siltä, että siihen suuntaan se on menossa, Leevi saa sanottua. 

Illan grillimaisteri eli Sami Kuronen ei päästä Leeviä helpolla ja kysyykin tältä, että eikö Leevi muista kehua tyttöystäväänsä. Josku sanoo nimittäin videolla, ettei kukaan ole koskaan kertonut hänelle yhtä kauniita asioita kuin Karim. 

- Olen aika varma, että olen puhunut ihanampia asioita Joskulle, Leevi koittaa vakuuttaa. 

Kenen sydän ottaa eniten osumaa? Temptation Island Suomi Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 21! 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!