Telkkari

Temptation Island Suomen leikki meni liian pitkälle – märät rinnat olivat liikaa kristilliselle Leeville: ”Se oli liian härskiä” – nämä kuvat kertovat kaiken!

16.10.2019 18:30

Ei keskiviikkoa ilman Temptation Island Suomea! Luvassa on bileilta, joka yhden varatun miehen mielestä äityi jo liian härskiksi. 

Miesten tehtävänä oli kastella vesipyssyillä sinkkunaisten valkoiset paidat. Osa naisista oli laittanut paidan alle rintaliivit tai bikinit, mutta osa nautti tilanteesta niin sanotusti täysin rinnoin.

tis

Kristilliselle Leeville leikki meni liian pitkälle. 

- Tän illan bileteema alkoi ihan kivasti, mutta loppujen lopuksi se oli aika härski. Se ei ollut ihan mun makuun, mutta muut pitäköön hauskaa.

Lue myös: Temptation Island Suomesssa käsittämättömän ronskeja seksivaatimuksia ja tunnustuksia: "Mun p***u maistuu parhaimmalta ikinä"

tis

- No mun mielestä oli liian härskiä, että siellä naiset vetää ilman niitä bikineitä siellä paitojen alla, joita meidän piti kastella. Mulle se oli liian härskiä, mies perustelee mielipidettään. 

Ainakin pelkässä t-paidassa leikkimieliseen tempaukseen osallistuneet naiset näyttivät olevan enemmän kuin innoissaan tilanteesta. 

Lue lisää: TIS-sinkkukaunotar Marina rinnat paljaana ja avointa suuseksiä! Temptation Island -pariskunta Eve ja Santeri yltyivät himoihin - iltanuotiolla viileät reaktiot: "On sitten varmaan sekstailtu!"

Erotettiin epäsiveellisen käytöksen vuoksi

Leevi lähti Temptation Islandille yhdessä tyttöystävänsä Josefinin kanssa. Pari tapasi kristillisessä sisäoppilaitoksessa. 

- Koulullamme tuli aika paljon draamaa suhteemme alkuaikoina. Se johtui siitä, että aloimme seurustelemaan. Se oli tosi kiistanalainen juttu, Leevi aloittaa. 

Seurustelun aloittamisen jälkeen pari erotettiin myös koulusta. 

- Nooh... Emme käyttäytyneet kristillisten arvojen mukaan, pari tunnusti Seiskalle syyskuussa. 

 

 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!