Temptation Island Suomi: Syvää mustasukkaisuutta avoimesta suhteesta huolimatta - Santeri romuttuu Even seksivideosta: "Se on sitä rajojen ylittämistä..!"

Telkkari | 06.11.2019 20:01

Temptation Island Suomen keskiviikkoillan jaksossa Eve pääsee vihdoinkin helpottamaan seksuaalista turhautumistaan. Nainen harrastaa seksiä sinkku-Rassen kanssa, joka toimituksen jälkeen vetäytyy omaan sänkyynsä nukkumaan. 

Vaikka Eve ja hänen kumppaninsa Santeri ovatkin avoimessa suhteessa, ei mustasukkaisuudelta ole vältytytty. Todellisuudessa Even käytös on miehelle todella kova paikka.

Torstai-illan jaksossa Santeri joutuu katsomaan kuinka Eve rikkoo pariskunnan yhteisiä rajoja harrastamalla seksiä ihmisen kanssa, kenestä hän on selvästi kiinnostunut myös henkisellä tasolla.  

TAUSTAA: Se on siinä! Temptation Island Suomessa kävi kettu kolossa - Rasse himoissaan: "Vi**u sä ot märkä"

tis-santeri

- Mörkö löi sisään siellä ihan kunnolla. Tuttuja ääniä kuului ja näin poispäin, Santeri saa sanottua. 

Santerin videolla nähtiin myös tilanne, jossa Rasse pönkittää omaa egoaan. 

- Eve on ollut kiimassa jo niin kauan. Olen joutunut pidättäytymään jo niin monta kertaa, ettei se niin sanotusti syö mua hengiltä täällä. Ei mun pitäisi, kun napsauttaa sormia niin se olisi tuolla sängyssä mun kanssa, itsevarma Rasse kertoo. 

rasmus ja eve
Kuvassa Rasse ja Eve 

Lue myös: Meno muuttuu yhä villimmäksi Temptation Island Suomessa! Mari viettelee rinnat paljaana: "Mä oon sillei tuhma tyttö" - pääseekö kiimainen Joona vihdoin asiaan?

Myös Santeri kiinnittää huomiota samaan asiaan. 

- Ehkä olen niin empaattinen ihminen, että mua käy Eveä sääliksi. Se on kiva Even katsoa sitten jälkikäteen miten häntä on pelattu. Toinen tunne on se, että Eve puhui videolla Rassesta hyvin kiinnostuneella tavalla ja se on sitä rajojen ylittämistä. Tuntuu ihan kuin siellä olisi luovutettu tämän meidän parisuhteen suhteen. Ei se kovin hauskalta tunnu tällä hetkellä. 

Santeri on todella tyrmistynyt kumppaninsa toiminnasta ja pohtii vakavasti sitä, mitä ihmettä heidän väliselle rakkaudelleen on Temptation Island Suomen aikana käynyt.

 - Meillä on ollut kaikki elementit onnelliseen suhteeseen, nyt on joku menny pahasti pieleen tän matkan aikana. 
 

Teksti:Mariama BAH
Kuvat:nelonen media
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!