Hyppää pääsisältöön
Wallu Valpio

Wallu Valpio täräyttää totuuden Selviytyjät-kuvauksista: Maanpäällinen helvetti – ”Täynnä ihmisvihaa!”

Seiskan bloggaajana aloittanut Wallu Valpio muistelee viimevuotisia Selviytyjät Suomi -kuvauksia ristiriitaisin miettein.

Sarjan ensimmäinen jakso nähdään televisiossa sunnuntaina, ja Wallu paljastaa, että olosuhteet kuvauksissa olivat erittäin haastavat, jopa vaaralliset.

– Se oli sellainen maanpäällinen helvetti! Mihinkään kasviin tai eläimeen ei voinut koskea, koska se saattoi tappaa. Se paikka näyttää paratiisilta, mutta todellisuudessa se oli täynnä ihmisvihaa.

Lue lisää: Wallu Valpio avautuu Selviytyjistä uudessa blogissaan: Lähti viidakkoon humalassa - tylyt ensianalyysit kanssakilpailijoista: "KUKA tuokin on?!"

– Ne saaret eivät halua ihmisiä sinne, ja sen myös huomasi erittäin epämieluisalla tavalla.

Wiidakon Wallu -blogia pitävä kulttuuripersoona joutui viidakossa myös erilaisten eläinten hyökkäysten kohteeksi.

– Ihmettelen, miksi kukaan haluaisi mennä sinne puolisonsa kanssa romanttiselle telttaretkelle. Niissä saarissa ei ole mitään romantiikkaa.

Katso: Wiidakon Wallu: Selviytyjät-tähdet ryypiskelivät lentokoneessa ja kuvauksia edeltävänä iltana: "Meillä oli konjakkijengi" - video! 

KATSO ALTA TAI TÄSTÄ LINKISTÄ ENSIMMÄINEN WIIDAKON WALLU -VIDEOBLOGI!

Lue myös: Oho, Wallu Valpiolla salainen piilopirtti: Vuokra 90 euroa kuukaudessa - lähin kauppa 5 kilometrin päässä: "Absoluuttinen aivojen tyhjennyspaikka!"


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!