Hyppää pääsisältöön
Katso video!
Wiidakon Wallu

Wiidakon Wallu: Selviytyjät-tähdet ryypiskelivät lentokoneessa ja kuvauksia edeltävänä iltana: "Meillä oli konjakkijengi" - video!

Selviytyjät Suomi -sarjan uusi tuotantokausi käynnistyy sunnuntaina Nelosella ja ohjelman tiimoilta Seiskan verkkosivuilla on avautunut uusi Wiidakon Wallu -blogi ja -videoblogi, joissa Wallu Valpio paljastaa koko kevään ajan kulissien takaisia tapahtumia Selviytyjät Suomi -ohjelmasta sekä kertoo kaiken sarjan tulevista juonenkäänteistä.

Wiidakon Wallu -blogin ensimmäinen kirjoitus julkaistiin torstaina, ja pääset lukemaan sen tästä linkistä.

Lue lisää: Wallu Valpio avautuu Selviytyjistä uudessa blogissaan: Lähti viidakkoon humalassa - tylyt ensianalyysit kanssakilpailijoista: "KUKA tuokin on?!"

Ensimmäisessä Wiidakon Wallu -videoblogissa Wallu kertoo, mitä tapahtui lentokentällä ja lentokoneessa ennen kuin julkkiskilpailijat saapuivat Filippiineille ja ennen kuin Selviytyjät Suomi -sarjan kuvaukset alkoivat.

- Kukaan ei tiennyt etukäteen, keitä ohjelmaan on tulossa, joten ne tulivat kaikille yllätyksenä, Wallu sanoo videolla.

- Ihmiset siellä taputtelivat toisiaan selkään ja alkoivat jutella toisilleen, joten aloin aika nopeasti tuntea itseni ulkopuoliseksi siellä ihan pelkästään sen takia, että luulin menomatkan olevan vain viimeistä revittelyä ennen kuin lähdetään saarelle maksan puhdistusharjoituksiin. Mutta eräät ihmiset aloittivat juonittelun jo heti lentokentällä.

"Viimeiset rohkaisuryypyt"

Wallun mukaan osa kilpailijoista kuitenkin keskittyi menomatkalla hieman myös alkoholin nauttimiseen. Wallun mukaan hänen seuranaan olutta ja konjakkia ottivat Marko Asell, Olli Herman ja Virpi Kätkä.

Lue myös: Sampo Kaulanen: Yllätysnimi voittaa Selviytyjät Suomi -kisan! "Mahtava persoona"

Wallu paljastaa videoblogissa, että paitsi lentomatkalla, myös kuvausten alkua edeltävänä iltana Filippineillä osa kisaajista söi ja joi tuhdisti tulevan koettelemuksen kunniaksi.

- 7-Eleven-kaupasta kävimme hakemassa vielä viimeiset rohkaisuryypyt, että saatiin saavutettua maksimaalinen hyöty. Siellä oli siis oma smoothie-jenginsä, ja meillä oli se konjakkijengi, Wallu kertoo

Lisäksi Wallu kertoo videolla mielipiteet muutamista kanssakilpailijoistaan. Wallu nimeää kaksikin eri kisaajaa kieroiksi kuin käärmeet.

LUE LISÄÄ JA KATSO VIDEO WIIDAKON WALLU -BLOGISTA!

Voit katsoa videon myös alta.

 


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Seiskan toimitus

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!