Hyppää pääsisältöön
Wallu Valpio

Wallu Valpio paljastaa Selviytyjien kavalimman juonittelijan: ”Pahimman luokan näätäilyä miellyttävän ulkokuoren alla”

Seiskan bloggaajana tällä viikolla aloittanut Wallu Valpio kertoo torstaina ilmestyneessä Seiskassa kokemuksistaan Selviytyjät Suomi -ohjelmassa.

– Se oli sellainen maanpäällinen helvetti! Mihinkään kasviin tai eläimeen ei voinut koskea, koska se saattoi tappaa. Se paikka näyttää paratiisilta, mutta todellisuudessa se oli täynnä ihmisvihaa, Wallu kertoo.

Lue lisää: Wallu Valpio täräyttää totuuden Selviytyjät-kuvauksista: Maanpäällinen helvetti – ”Täynnä ihmisvihaa!”

– Ne saaret eivät halua ihmisiä sinne, ja sen myös huomasi erittäin epämieluisalla tavalla.

Selviytyjissä myös juonittelu on perinteisesti aina erittäin isossa roolissa, eikä tämänvuotinen tuotantokausi tee poikkeusta.

Wiidakon Wallu -blogia Seiskalle kirjoittava Wallu myöntää lähteneensä kilpailuun varsin sinisilmäisenä, mutta totuus paljastui nopeasti.

– Ajattelin, että sinne mennään halailemaan ja vetämään ylävitosia. Äkkiä kuitenkin kävi ilmi, että eläinten lisäksi myös ne saaren ihmiset vihaavat sinua, Wallu paljastaa. 

Lue lisää: Wallu Valpio avautuu Selviytyjistä uudessa blogissaan: Lähti viidakkoon humalassa - tylyt ensianalyysit kanssakilpailijoista: "KUKA tuokin on?!"

Selviytyjät Suomi -kilpailijoiden joukossa oli Wallun mukaan useita kovia juonittelijoita. Yksi kieroimmista oli ex-huippumalli ja muusikko Kim Herold.

– Olen tuntenut Kimin jo vuosikymmeniä, ja hän on hyvä ystäväni, mutta viidakossa paljastui, että sen erittäin miellyttävän ulkokuoren alla hänellä on verissä pahimman luokan näätäily.

– Kim osaa hymyillä leveästi, mutta heti perään hän osaa lyödä tylpän Mora-puukon selkään. Kun sen puolen Kimistä tiedosti, oli helpompaa. Tosielämässähän Kimi on maailman mukavin ja ystävällisin ihminen.

Katso: Wiidakon Wallu: Selviytyjät-tähdet ryypiskelivät lentokoneessa ja kuvauksia edeltävänä iltana: "Meillä oli konjakkijengi" - video! 

 


Teksti:
Mika Seppänen
Kuvat:
Nelonen Media

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!