Sinkku-Jessen ja varatun Jennan fetissileikit järkyttävät Temptation Island Suomessa - sinkku-Ella tuomitsee Jennan teot: "En usko, että Juuso antaisi tuon ulkomaailmassa anteeksi!"

Telkkari | 26.11.2020 09:48

Temptation Island Suomen tänään torstaina ilmestyvässä jaksossa Juusoa jännittää viimeisen iltanuotion lähestyminen. Juuso pohdiskelee aamupalapöydässä sinkku-Ellan kanssa kumppaninsa Jennan kohtaamista. 

- On tietysti asioita mistä pitää puhua, kuten tosta käsirautakeissistä. Pitää kysellä Jennan ja Jessen väleistä, Juuso toteaa Ellalle. 

Juuso viittaa viimeisten bileiden tapahtumiin. Silloin Jenna ja Jesse nukkuivat vierekkäin, ja Jenna laittoi Jessen käsiraudoilla kiinni sängynpäädyn kaltereihin. 

Lue myös: Makuuhuoneesta paljastuu yllätys Temptation Island Suomessa: varattu Jenna ja sinkku-Jesse jäävät kiinni kiihkeistä fetissileikeistä - "Mitä täällä tapahtuu?!" Katso kuvat!

TIS

Fetissileikit loukkasivat Juusoa

Ellan mielestä Jenna ei kenties tiedä, miten paljon tämä loukkasi Juusoa. 

- Jenna voi nähdä asian enemmin vitsinä, ja Juusosta saattaa sitten tuntua vieläkin huonommalta sen takia, Ella sanoo. 

Juuson mukaan asia tulee vaikuttamaan heidän parisuhteeseensa. 

- Ehkä minä sanon, että toivottavasti ymmärrät, että tuo käsirautakeissi Jessen kanssa saattaa vaikuttaa meihin. Se voi alussa aiheuttaa semmoista pientä haluttomuutta, Juuso avautuu. 

- Mutta eiköhän me sekin selvitetä, mies sanoo lopulta. 

Lue myös: Ohhoh! Sinkku-Jesse ikuistaa varatun Jennan pusuhuulet intiimialueelleen Temptation Island Suomessa: lopputulos on mykistävä - katso kuvat!

TIS

"Ulkomaailmassa tilanne olisi eri"

Juuso kertoo luottavansa siihen, että hän ja Jenna pystyvät puhumaan asiat läpi iltanuotiolla. Ella on vahvasti sitä mieltä, että Juuso antaa Jennalle anteeksi illalla. 

- Luulen, että Juuso voi antaa tuon anteeksi sen takia, että se tapahtui just täällä. Mutta jos tuo tapahtuisi ulkomaailmassa niin luulen, että Juuso ei välttämättä antaisi anteeksi. Tai hänen ei välttämättä pitäisi antaa niin helposti anteeksi, Ella toteaa.

Lue myös: Juuso näkee TIS-iltanuotiolla Jenna-rakkaansa fetissileikit sinkku-Jessen kanssa - yksi lause särähtää karusti korvaan: "Olihan siinä ihastumista"

TIS

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!