fbq
Telkkari
03.06.2020 17:08
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen
TIS 7: Mattu ja Jape
Varo juonipaljastuksia! Japen ja Mattun yhteinen iltanuotio Temptation Islandissa yltyy ennennäkemättömäksi raivoksi - "Mitä v***ua sä teet, mikä sua vaivaa?!"
Telkkari
03.06.2020 17:08
Teksti: Monica Ollas|Kuvat: Nelonen

Temptation Island Suomen Mattu ja Jape kohtaavat toisensa viimeisen iltanuotion äärellä tänään keskiviikkona (3.6.) Nelosella esitettävässä jaksossa.

Jape on raivoissaan Matun viimeisestä videosta, sillä Mattu riisuu itsensä alasti sinkkumiesten edessä ja meno eskaloituu. Jape istahtaa Mattun viereen ja tervehtii häntä kylmästi.

- Ootko sä vihainen, Mattu kysyy hämmentyneenä.

- Mitä sä luulet?! Sulla on fritsu kaulassa! Jape kivahtaa takaisin.

Lue lisää: TIS: Jape raivostuu silmittömästi viimeisen iltanuotion yllätysvideosta - Mattun K18-touhut ovat liikaa: "Meidän suhde on pilalla!"

TIS 7
Jape ei lainkaan ymmärrä Mattun ja sinkkumiesten pelejä jotka pelattiin aina bileiden aikana.

"Ei ole ikinä v**uttanut näin paljon"

Japen mielestä naisten saarella pelatut pelit eivät ole lainkaan hyväksyttäviä.

- Kyllä minua vituttaa niin paljon, että ei ole koskaan vituttanut näin paljon. Olin antanut kaiken anteeksi vikoihin bileisiin asti, kunnes mä näin siellä sen meiningin, Jape näpäyttää.

Mattu selittää, että viimeisten bileiden alastomuus ja rivot touhut johtuivat koko porukan yhdessä sopimista leikeistä.

Lue lisää: Hävytöntä rietastelua Temptation Island Suomessa: varattu Mattu saa sinkkumiehen elimen kasvoilleen - "Tein Matulle simbat!"

- Millaisissa bileissä heilutaan siellä alasti ja joku äijä hieroo sen kyrpää sun naamalle? Jape kysyy. 

Mattu yrittää puolestaan tehdä Japelle selväksi, ettei kyseessä ollut mitään seksuaalista.

- Mutta pystytkö asettamaan niitä asioita siihen kontekstiin, että ne on oikeesti ollut vaan pelejä? Ei ole ollut semmoista, että olisin ollut jonkun jätkän kanssa kahdestaan makuuhuoneessa ja olisin pyytänyt häntä hieromaan sen dikkiä mun naamaan.Se oli tehtävä siinä pelissä.

- Ei oo olemassa sellaista peliä, että mun tyttöystävän pillu on jonkun äijän naamassa uima-altaassa, Jape huudahtaa.

- Sä oot tehnyt mulle ihan kauheasti! Luotan suhun ehkä joku 10 prossaa! Voin sanoa, että jos me tältä nuotiolta lähdetään kotiin yhdessä, niin meillä on ihan helvetisti tekemistä sen eteen, että saataisiin tää parisuhde toimimaan!

Lue myös: Temptation Islandissa nakuillut ja rietastellut Mattu jännittää Jape-rakkaansa kohtaamista: "Pelottaa, ettei hän halua koskea minuun!"

TIS 7
Japella on hankaluuksia antaa Mattulle anteeksi viimeisen videon katsomisen jälkeen.

Mattun paljastus rajojen rikkomisesta

Mattu paljastaa myös rikkoneensa heidän rajoja viimeisissä bileissä, kun hän nukkui lusikassa Maccen kanssa. Hän myöntää myös sen, että molemmat halusivat tehdä enemmän kuin vain nukkua yhdessä.

Lue myös: Yllätyspaljastus Temptation Island Suomessa! Mattu avautuu Maccen kanssa tapahtuneesta ylilyönnistä: "Ihan v**un noloa, mutta olin ihan kiimassa!"

- Mitä vittua sä teet, mikä vittu sua vaivaa. Kuka haluaa tollaisen naisen sen elämään? Tää menee vaan pahemmaksi koko ajan, Jape tuskailee.

Katso alta Mattun vierailu TIS-Iltaroviossa!

 

 

Tilaa Seiskan uutiskirje! »