fbq
Telkkari
29.03.2018 10:11
Teksti: seiskan toimitus|Kuvat: nelonen media
bile-dani
Eve-rakas levittelee haarojaan sinkku-Kalulle - Bile-Dani murtuu itkun partaalle Temptation Islandissa: "Kyllähän tää tuntuu paskalta!"
Telkkari
29.03.2018 10:11
Teksti: seiskan toimitus|Kuvat: nelonen media

Temptation Island Suomen torstai-illan jaksossa nähdään tämänvuotisen tuotantokauden tähän mennessä rankin iltanuotio.

Erityisesti Danille, Markukselle ja Sammylle videoiden katsominen ottaa koville, mutta Elias kuittaa videonsa selkä suorassa ja ilme värähtämättä. 

Naiset pääsivät aikaisemmin ryhmätreffeille, jossa he pääsivät kokeilemaan joogaa sinkkumiesten kanssa. Bile-Danin avovaimo Eve on koko viettelysten saaren ajan viihtynyt sinkku-Kallen eli "Kalun" kanssa, joka kommentoi Even haaravenytyksiä Danin iltanuotiovideolla. 

Lue lisää: Kohuttu Temptation Island -Elias avaa seksimieltymyksiään - hapenpuute ja kevyitä peitettäviä jälkiä: "Epätoivoisesti itkevä nainen, siinä on jotain!"

tis

- Maisemat olivat kohdillaan, se oli toi haarojen venyttely. Sanotaan, että oma chakra puski siinä vaiheessa pintaan. Eve oli aika märkänä, mitä mä tuossa katsoin, oli jotain chakraläikkiä jäänyt. Oli todella lähellä, ettei meinannut pullahtaa ja omat housut revetä. 

Lue lisää: Temptation Island -Minna petti miestään – toivoo saavansa samalla mitalla takaisin: "Se haluu, et painan täällä jotain lorttoa!"

Ettei tässä vielä kaikki, videon lopulla Eve ja Kalu kävelevät yhdessä kohti makuuhuoneita. Kun kaksikko toivottaa toisilleen hyvät yöt, kuuluu videolla myös suukko.

- En mä nähnyt tossa mitään, muuta kuin pusun äänen. Kyllähän tää tuntuu todella paskalta, Dani saa sanottua kyyneleenpoikaset silmäkulmissa.

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22!