Telkkari

Temptation Island Suomen avausjakso hätkähdyttää: Jonnan ja Jussin hyytävät välit paljastuvat hyvästelyn aikana - "Siinähän pilaat oman maineesi!"

29.09.2020 19:21

Temptation Island Suomen kahdeksas kausi alkaa huomenna keskiviikkona (30.9.) Nelosella. Kauden avausjaksossa käydään läpi pariskuntien taustat ja kuulumiset. Myös sinkut esitellään varatuille. 

Lue lisää: "Aika moni mua haluais panna!" Tässä ovat superkuumat Temptation Island -sinkkunaiset: kaunottaria joka puolelta Suomea - kuvat!

Esittelyjen jälkeen juontaja Sami Kuronen ilmoittaa, että pariskunnilla on minuutti aikaa hyvästellä toisensa. Kolmen viikon erossaolo kumppanistaan ei vaikuta olevan Jonnalle, 24, tai Jussille, 24, minkäänlainen ongelma. 

Molemmat väittävät, että etäisyys tekee heille vain hyvää.

- Hajurako tekee ihan hyvää, Jussi toteaa Jonnalle.

Lue myös: Poseeraavat heti alasti! Temptation Island Suomen uudet sinkkuviettelijät esittäytyvät rohkeasti: kuka näistä miehistä aiheuttaa ongelmia parisuhteisiin? Kuvat!

Myös Jonna on itsevarman oloinen.

- Ei ollut mitenkään haikeaa hyvästellä Jussi. Olin enemmän vain helpottunut, kun ollaan vietetty niin paljon aikaa yhdessä Jussin kanssa ennen tätä.

- Tätä voisi kutsua niin sanotuksi hermolomaksi toisistamme, Jussi naurahtaa.

Kuvakaappaus
Jonna ja Jussi hyvästelevät toisensa kauden avausjaksossa.

Jonnan mielestä viettelysten saari saattaa koetella Jussia enemmän kuin häntä itseään.

- En tee mitään tyhmää, Jussi lupaa Jonnalle.

- Enemmän sanoisin sinuna sitä minulle, koska minä olen meistä se järkevämpi, Jonna näpäyttää.

Lue myös: Rohkeilla kuvilla kohauttanut TIS-sinkku Sonja, 18, valmistautuu syksyn ylioppilaskokeita varten: "Semmoisilla p*skanjauhantataidoilla mennään"

Itsevarma Jonna laukoo suoran mielipiteensä siitä, jos Jussi pettäisi häntä viettelysten saarella.

- Tekee jos tekee. Olen sanonut sen tuhat kertaaa, että siinähän pilaat oman maineesi jos menet sekoilemaan tuolla kun joku ällöttävä sika!

Teksti:Monica Ollas
Kuvat:Nelonen Media
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!