Vain elämää -tähti Ellinooran ääntä mollattiin: ”Ei sinulla ole mikään kuorotytön ääni” – aikoo näyttää kritisoijilleen!

Telkkari | 15.09.2018 21:07

Uusinta Vain elämää -kautta tähdittävä laulaja Ellinoora Leikas, 24, nautti kokemuksestaan Hirvensalmella täysin siemauksin.

– Onhan Vain elämää paljon enemmän kuin pelkkä viihdeohjelma. Opin paljon muista artisteista, ajattelin ja totta kai lauloin paljon. Vähän tuli kyllä kieltämättä nukuttua! Ellinoora hehkuttaa.

Lue myös: Ellinoora vuodattaa kyyneliä Vain elämää -sarjassa – avaa raskaimman hittinsä tarinan ensimmäistä kertaa: taustalla perhetragedia!

Kotipaikka ei unohdu

Ellinoora yllätti Vain elämää -katsojat hellyttävällä tempauksella. Ohjelmassa nähtiin oululaisen Teuvo Pakkalan koulun musiikkiluokka.

Oulusta kotoisin olevan Ellinooran mukaan valinnalla on selkeät syynsä.

– Minulle on aikaisemmin sanottu, että ”ei sinulla ole mikään kuorotytön ääni.” Ajattelin, että nytpä tuon oman kuoroni ohjelmaan, laulaja virnistää.

 

Ellinooran päivä Vain elämää -sarjassa on perjantaina 14.9.
Ellinoora esitti Vain elämää -sarjassa Lauri Ylösen päivänä Spotify-suosikiksi nousseen Funeral Songin. Ellinooran oma päivä nähtiin televisiossa eilen perjantaina 14.9.

 

Lue myös: Jättiyllätys! Vain elämää -tähti Ellinoora seurustelee tunnetun muusikon ja hittituottajan kanssa: "Rakkaus löytyy, kun vähiten odottaa" – kuva!

Musiikkiluokalla opiskellut Ellinoora näkee koulujen musiikkitoiminnan tärkeäksi.

– Varsinkin ala-asteella koin, että löysin oman paikkani nimenomaan musiikkiluokalta. Musiikki yhdistää uskomattomalla tavalla, ja musiikkiluokalta löytää myös samanhenkisiä ihmisiä. Siksi pidän aihetta tärkeänä.

Vain elämää Nelosella perjantaisin kello 20.

Teksti:Emmi Ikonen
Kuvat:Timo Korhonen
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!