Telkkari

Ellinoora vuodattaa kyyneliä Vain elämää -sarjassa – avaa raskaimman hittinsä tarinan ensimmäistä kertaa: taustalla perhetragedia!

10.09.2018 10:40

Laulaja Ellinooran yksi tunnetuimmista kappaleista on Elefantin paino. Hän ei ole halunnut aiemmin avannut koskettavan kappaleen taustoja.

KATSO MYÖS: JÄTTIYLLÄTYS! VAIN ELÄMÄÄ -TÄHTI ELLINOORA SEURUSTELEE TUNNETUN MUUSIKON JA HITTITUOTTAJAN KANSSA: RAKKAUS LÖYTYY KUIN VÄHITEN ODOTTAA – KUVA!

Vain elämää -sarjan kuvauksissa hän päätti kuitenkin - kyyneliä vuodattaen - valottaa, mistä kappaleessa on kyse. 

- Se on ehdottomasti se biisi, josta olen saanut eniten palautetta. Paljon on kyselty minulta sitä, mikä se minun elefantin paino on. En ole halunnut siihen vastata, koska sen biisin fokus menee väärään paikkaan, Ellinoora kertoo ja jatkaa:

- Mun perheenjäsenelle, eli isälleni, meinasi käydä vuonna 2002 huonosti. Hänen elämänsä meinasi loppua. Olin silloin hyvin pieni, enkä ymmärtänyt, mikä se tilanne oli. Tajusin kuitenkin, että jokin on muuttunut. Olimme tilanteessa, että se joka oli ennen vahva, oli todella hauras, niin roolit menivät todella sekaisin. Vuodet menivät eteenpäin ja kaikki meni hyvin.

Vain elämää perjantaisin Nelosella kello 20.

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!