Katso kuvat!

Jättiyllätys! Vain elämää -tähti Ellinoora seurustelee tunnetun muusikon ja hittituottajan kanssa: "Rakkaus löytyy, kun vähiten odottaa" – kuva!

Telkkari | 10.09.2018 10:23

Laulaja Ellinoora avautuu ensi perjantaina (14.9.) Vain elämää -ohjelmassa suhteestaan muusikkomieheensä.

KATSO YHTEISKUVAT TÄÄLTÄ: LAULAJA ELLINOORA FANITTI FOO FIGHTERSIA: ODOTTI IDOLEITAAN HOTELLILLA – KUVAT!

Hän ei mainitse rakastaan nimeltä, mutta Seiskan saaman tiedon mukaan Ellinoora on seurustellut jo pitkään muusikko ja hittituottaja Samuli Sirviön kanssa. Samuli soittaa Ellinooran yhtyeessä. Hän on esiintynyt aiemmin muun muassa Calf-yhtyeessä ja Jannika B:n bändissä, sekä tehnyt ja tuottanut kappaleita useille eri hittiartisteille.

Lisäksi Samuli Sirviö on toiminut lauluntekijänä muun muassa Stina Girsille, Antti Railiolle, Veljenpojat-yhtyeelle, Antti Tuiskulle, Eliselle ja Pate Mustajärvelle.

 

Samuli Sirviö (1.vas.) on soittanut kitaraa muun muassa Jannika B:n bändissä.
Samuli Sirviö (1. vas.) on soittanut kitaraa muun muassa Jannika B:n bändissä.

 

- Mä tulin Helsinkiin, mistä en tuntenut ketään. Ensimmäinen tyyppi, jonka tapasin, oli täysin erilainen kuin mikä miesmakuni oli ollut ennen. Hän oli se tyyppi, johon rakastuin. Se oli tosi outoa. Rakkaus löytyy, kun vähiten odottaa, Ellinoora kertoo ohjelmassa.

 

Samuli
Samuli (oik.) kilpaili Smak-yhtyeen Kalle Lindrothin kanssa Tartu Mikkiin -ohjelmassa vuonna 2009.

 

Ellinoora oli 17-vuotias, kun hän aloitti musiikinteon todella. Saman tien kolme eri levy-yhtiötä oli valmis solmimaan levytyssopimuksen vahvan biisinkirjoittajan kanssa. Hän ei kuitenkaan halunnut laulaa muiden tekstejä, vaan on tehnyt itse kappaleensa. 

Teksti:Petri Voutilainen
Kuvat:Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia!
Seuraa Seiskaa somessa!