Eva Adamson.

Tuhannet sydämet murskaksi! Upeakroppainen Salatut elämät -kaunotar Eva Adamson, 20, paljastaa: ”Olen ihastunut!”

06.10.2018 12:04

Torstaina ilmestyneessä, tuoreimmassa Seiskassa Salkkarit-kaunotar Eva Adamson avaa sanaisen arkkunsa. Laajassa henkilöhaastattelussa parikymppinen tamperelaisnäyttelijä kertoo muun muassa saaneensa osakseen paitsi ihailua, myös hämmentävän suorasukaisia törkyviestejä - jopa suoranaisia seksiehdotuksia.

Lue myös: "Minulla nyt vain sattuu olemaan tämä peppu ja rakastan kurvejani” - Salkkarit-kaunotar Eva Adamson, 20, ihmettelee seksiehdotuksia: ”En ole sellainen tyttö!"

Eva ei voi käsittää sitä, että jos haluaa panostaa ulkonäköönsä ja näyttää sen muillekin, alistuisi muka samalla törkyviestien kohteeksi. Hän haluaisi julkaista näyttäviä kuvia itsestään ilman, että ilmoittautuu heti julkiseksi riistaksi.

– En todellakaan yritä tyrkyttää mitään, vaan satun vain olemaan hieman kurvikkaampi yksilö, hän alleviivaa Seiskalle.

Eva kertoo viihtyvänsä mieluummin treenivaatteissa kuin vaikkapa farkuissa, joita hän omien sanojensa mukaan inhoaa. – Treenaan ahkerasti, sillä haluan olla timmissä kunnossa.  Kerään katseita, ja välillä se on ärsyttävääkin, jos jengi katselee vain takapuoltani.
Eva kertoo viihtyvänsä mieluummin treenivaatteissa kuin vaikkapa farkuissa, joita hän omien sanojensa mukaan inhoaa. – Treenaan ahkerasti, sillä haluan olla timmissä kunnossa. Kerään katseita, ja välillä se on ärsyttävääkin, jos jengi katselee vain takapuoltani.

 

Eikä köriläiden kannata muutenkaan vaivautua. Evaa alkaa kovasti kikatuttaa, kun häneltä tiedustelee, onko näyttelijäkaunotar kenties vielä vapailla markkinoilla.

– Noh, hmm… Sanotaan, että olen ihastunut, hän muotoilee leveästi hymyillen.

– Jätetään tämä nyt tähän, mutta olen kyllä erittäin ihastunut!

Lue myös: Salatut elämät -kaunotar Eva Adamson, 20, hukkuu törkeisiin seksiehdotuksiin: ”Ihan hirveitä viestejä!”

Tulevaisuudensuunnitelmiin kuuluu näyttelijäntöiden lisäksi myös laulamista.

– Aion varmaan vielä opiskellakin jossain vaiheessa, mutta ne ehtii myöhemminkin. Ensin unelmat, sitten opiskelut.

Lue Evan koko laaja haastattelu tuoreimmasta Seiskasta!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Kristian Wallin

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!