Eva Adamson

Salatut elämät -kaunotar Eva Adamson, 20, hukkuu törkeisiin seksiehdotuksiin: ”Ihan hirveitä viestejä!”

04.10.2018 10:47

20-vuotias Eva Adamson on näytellyt Salatuissa elämissä oikukasta Tiina Järvistä noin vuoden verran, ja vuoden aikana hittisarja onkin sinkauttanut Evan erittäin suureen suosioon Suomessa.

Eva tunnistetaan kadulla herkästi ja myös sosiaalisessa mediassa hänelle on kertynyt jo runsaasti seuraajia, esimerkiksi Instagramissa yli 20 000 ihmistä on tilannut fiidiinsä Evan kuvat ja päivitykset.

– Kyllä sen on huomannut, että Salkkarit on ehkä vähän mediaseksikkäämpi, iloinen Eva kertoo Seiskalle.

Lue lisää: Uusi Salatut elämät -kaunotar Eva Adamson, 20, haaveilee laulu-urasta: Teen peruspoppia suomeksi!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Photo taken by the amazing @mh.portraits 📷 Clothes: @biancaneveofficial 🖤 Shoes: @reebok 👟

Henkilön Eva Adamson (@eva.adora) jakama julkaisu

Tumma ja tulinen kaunotar on saanut kuitenkin kokea myös julkisuuden ja somen varjopuolet. Ihailun ohella Evalle tulee nimittäin myös törkyviestejä.

– Saan sosiaalisessa mediassa seksiehdotuksia. Ja sitten sellaista, että ”Hyvä perse!” eli siis ihan hirveitä yksityisviestejä, ja jotkut jopa kehtaavat kommentoida niitä kaikkien nähtäville, Eva päivittelee.

Lue lisää: Tumma ja tulinen Salkkarit-kaunotar Eva, 20, on ehdottomasti hittisarjan kuumin kissa – superseksikkäät bikinikuvat!

Mitä Eva on mieltä miesten törkyviesteistä? Mitä Eva ajattelee ulkonäöstään ja urastaan? Lue kaikki torstaina ilmestyneen Seiskan laajasta henkilöhaastattelusta 

TILAA SEISKA TÄSTÄ!

Teksti: Eetu Ampuja
Kuvat: Kristian Wallin

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!