fbq
Telkkari
13.01.2022 17:15
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Jukka Alasaari & Saku Tiainen / Nelonen
Toni Wirtanen & Redrama.
Toni Wirtanen täräyttää mielipiteensä hittiohjelman jättäneestä räppäristä: ”Ottamatta keneltäkään mitään pois…”
Telkkari
13.01.2022 17:15
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Jukka Alasaari & Saku Tiainen / Nelonen

The Voice of Finlandista pyörähtää käyntiin jo 11. tuotantokausi, ja tähtivalmentajina tänä vuonna nähdään vanhat tutut Anna Puu, Juha Tapio, Maija Vilkkumaa, Toni Wirtanen ja Sipe Santapukki.

Heistä Anna ja Toni ovat porukan kokeneimmat konkarit. Kumpikin on nyt viidettä kertaa tähtivalmentajana. Anna palaa punaiselle tuolille Redraman eli Lasse Mellbergin, 44, tilalle, joka jätti ohjelman seitsemän vuoden jälkeen.

– Kyllä tämä homma on kuin pyörällä ajaminen, sen muistaa aina. Ihan kuin ei olisi ikinä poissa ollutkaan, Anna, 39, pohtii Seiskalle Nelosen TVoF-pressissä.

Lue myös: Aku Hirviniemi paljastaa, mikä on kaikkien aikojen Putous-hahmo – näin sai alkunsa yksi kotimaisen tv-viihteen menestystarinoista

Yksi on joukosta poissa, kun The Voice of Finland palaa ruutuun. Redrama jätti suosikkiohjelman seitsemän vuoden jälkeen.
Yksi on joukosta poissa, kun The Voice of Finland palaa ruutuun tammikuun lopussa. Redrama jätti suosikkiohjelman seitsemän vuoden taipaleen jälkeen.

”Redi on kova”

Arvonsa tuntevana rokkikukkona Toni, 46, pistää vielä pykälän paremmaksi. Lahtelainen laskeskelee olevansa nyt jo seitsemättä vuotta laulukilpailun tuomarina, koska ennen Voicea Toni oli pari vuotta UMK-raadissa.

– Olen niistä seitsemästä vuodesta kuusi työskennellyt niin, että Redrama on istunut viereisellä penkillä. Tällä kertaa hän ei kuitenkaan ole mukana. Tämä on siis ensimmäinen kertani Voicea ilman Rediä, Toni huomauttaa.

Lue myös: Melkoinen ryöstö! Maikkari menetti kovia nimiä – Viaplay julkaisi kivenkovan F1-tiiminsä: Tämä mies selostaa jatkossa formuloita!

Toni ja Redi muodostivat ohjelmassa ”ikuisen taisteluparin”, sillä räppäri ja rokkari sanailivat usein toisilleen – toki hurtin huumorin hengessä.

– Ottamatta keneltäkään mitään pois, jään kyllä kaipaamaan Redramaa. Redi on kova, ja olemme ystävystyneet aika hyvin. Jotenkin diggaan miehestä todella paljon, Toni tunnustaa.

Räppäri Redraman ja Apulannan rokkikukkojen välillä nähtiin hersyviä hetkiä.
Räppäri Redraman ja Apulannan rokkikukkojen välillä nähtiin hersyviä hetkiä.

"Suoraan sanottuna jännittää"

The Voice of Finlandissa nähdään tuplatuomareiden erikoisuus. Viime kauden tavoin Tonin rinnalla kuulemaansa arvioi herkällä korvalla Apulanta-kollega Sipe Santapukki.

– Olen vielä aika uusi henkilö näissä kuvioissa. Minua suoraan sanottuna vähän jännittää tiimiläisteni puolesta, Sipe, 44, sanoo Seiskalle.

Lue myös: Mika Häkkiseltä yllättävä paljastus Mervi Kalliolle: "Mä lupaan"

Sipe ja Toni muodotavat tutun tutkaparin The Voice of Finlandin tähtituomareina.
Sipe ja Toni muodotavat tutun tutkaparin The Voice of Finlandin tähtivalmentajina.

Palkitseva tv-työ

The Voice of Finlandin tulevaa kautta on jo ehditty kuvata, ja tähtivalmentajien tiimit ovat alkaneet muotoutua. Juuri upeaääniset kilpailijat ovat ohjelman pihvi.

– On oikeasti siistiä istua siinä penkissä, ihan sen takia, että siinä näkee sen kaiken olevan tärkeää kilpailijoille. Heidän puolestaan tulee jännitettyä aidosti, Sipe alleviivaa.

– Me tähtivalmentajat yritämme jotenkin hallita sitä, että he pystyisivät parhaaseen suoritukseensa kaiken jännityksen keskellä. Joskus niin käy, joskus ei todellakaan, mutta kun joku ylittää itsensä, se on oikeasti palkitsevaa.

The Voice of Finlandin 11. kausi Nelosella ja Ruudussa perjantaisin ja sunnuntaisin alkaen perjantaina 28.1. klo 20.

The Voice of Finland.