Telkkari

Tommi Korpela paljastaa: täräytti tv-sarjan kuvauksissa kollegaansa turpaan – ”Suoraan nenään, muttei tullut edes verta”

05.10.2018 14:45

Helsingissä juhlistettiin eilen torstaina (4.10.) uuden Bullets-rikosdraamasarjan ensi-iltaa. Kansainvälisen laatutuotannon on tilannut Elisa Viihde, ja sen pääosissa nähdään muiden muassa Krista Kosonen, Tommi Korpela ja HBO-jättisarja Game of Thronesista tuttu saksalaistähti Sibel Kekilli.

– Olen nähnyt ensimmäisen jakson. Onhan se laadukkaan näköistä jälkeä, Tommi kertoi Seiskalle punaisella matolla salamavalojen loisteessa.

– Eli hyvältä näyttää, mutta vasta pidemmässä juoksussa näkee, miten sarja lähtee vetämään ja miten katsojat kiinnittyvät henkilöhahmoihin. Se on mielestäni jopa juonta tärkeämpää, jotta hahmoihin voisi samaistua.

Mitä luulet, voisiko Bullets avata teikäläiselle kansainvälisiä ovia?

Juttu jatkuu ilmoituksen jälkeen
Mainos

– Se jää nähtäväksi. Toki jos tämä herättää kiinnostusta ulkomailla, niin ainahan mahdollisuudet silloin paranevat. Mutta se on aina Herran hallussa.

Tommi Korpela kuvattuna Bulletsin ensi-illassa Helsingin Tennispalatsissa.
Tommi Korpela kuvattuna Bulletsin ensi-illassa Helsingin Tennispalatsissa.

 

Bullets on tiivistunnelmainen ja juoneltaan monitasoinen jännäri, jossa nähdään toimintakohtauksia. Myös Tommin fysiikka joutui kuvauksissa toisinaan testiin, joskin kovimmat koettelemukset liittyivät kuvausaikatauluihin.

– Aina kun Suomessa kuvataan talvella, niin on ihan helvetin kylmä.

Tuulen, tuiskun ja pakkasen lisäksi näyttelijöitä kuormittivat myös yökuvaukset. Väsymys toi tullessaan myös muutaman inhimillisen haaverin.

– Vähän taisi mennä yksi isku liian pitkälle. Täräytin vanhaa kurssikaveria Tuomisen Timoa, mutta ei se onneksi pahasti osunut, Tommi kertoo.

Tommi Korpelan mukaan näyttelijäkollega Timo Tuominen otti vahingossa osumaa Bulletsin kuvauksissa. Kuva MTV:n sarjasta Klikkaa mua.
Tommi Korpelan mukaan näyttelijäkollega Timo Tuominen otti vahingossa osumaa Bulletsin kuvauksissa. Kuva MTV:n sarjasta Klikkaa mua.

 

– Olimme väsyneitä. Olimme harjoitelleet tarkkaan sellaisen koreografian, mutta sen kun vetää 10-15 kertaa ja iskut menevät pikkuhiljaa lähemmäs, niin välillä voi käydä haavereita, Tommi selittää.

Mihin lyöntisi tarkalleen osui?

– Suoraan nenään. Mutta ei tullut edes verta.

– Toki pahoittelin silti, ja hän kuittasi, että joo joo, ei siinä mitään.

 

Teksti:Eetu Ampuja
Kuvat:Timo Korhonen, Seiskan toimitus
Jaa Artikkeli:
Enemmän irti Seiskasta täysin ilmaiseksi! Klubilaisena saat lisää julkkisuutisia, ekstrakilpailuja ja viihdettä joka päivä.
Liity ilmaiseksi!

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!