Hyppää pääsisältöön
Tommi Korpela, Jani Volanen

Miksei tätä ole tehty aiemmin? Yle tilasi nerokkaan kotimaisen tv-sarjan – suomalaisnäyttelijöiden tähdittämä tarina virui vuosia pöytälaatikossa!

Suomalaiset ovat rampanneet ruotsinlaivoilla suunnilleen yhtä kauan kuin Suomenlahdella on ollut vettä. Ahtaisiin hytteihin, kokolattiamatoilla päällystettyihin hyttikäytäviin, Tax Free -myymälöihin, buffet-illallisille ja kelluviin yökerhoihin tiivistyy valtava määrä kansakunnan elettyä historiaa.

Siksi onkin lähes ihme, ettei kotimainen tv-tuotanto tunne montaakaan laivoille sijoittuvaa tv-sarjaa. Genrestä muistetaan kenties parhaiten 1970- ja 80-luvuilla tehty Lemmenlaiva – Love Boat, joka sekin oli tosin amerikkalaista tuotantoa.

Mutta kotimaisia tuotoksia ei ole tosiaan liiaksi ollut. Tähän huutavaan vääryyteen on kuitenkin tulossa muutos, kun Jani Volasen ja Tommi Korpelan ideoima minisarja MS Romantic nähdään TV1:llä – todennäköisesti ensi vuoden puolella.

Tommi Korpela kertoi Seiskalle tulevasta MS Romanticista Elisa Viihteen Bullets-sarjan lehdistötilaisuudessa.
Tommi Korpela kertoi Seiskalle tulevasta MS Romanticista Elisa Viihteen Bullets-sarjan lehdistötilaisuudessa.

 

– Ideoimme Janin kanssa siitä ensimmäisen version jo 7-8 vuotta sitten. Siitä piti tulla alun perin elokuva, mutta tarinasta tuli niin pitkä, ettei kukaan jaksanut lukea sitä, Korpela naureskelee Seiskalle.

– Koko projekti jäi pitkäksi aikaa pöytälaatikkoon, mutta onneksi TV1 kiinnostui siitä.

Korpela ei ainakaan kärsi merisairaudesta, sillä hän on risteillyt koko kevään. Sarjan kuvaukset jatkuvat aina toukokuun loppuun asti.

– Kovasti tässä siis risteillään. Sarjasta tulee neljä tunnin mittaista jaksoa, ja niitä kuvataan nyt parhaillaan.

Tommi Korpelalla ja Jani Volasella on vireillä mielenkiintoinen projekti.
Tommi Korpelalla ja Jani Volasella on vireillä mielenkiintoinen projekti.

 

Korpela kertoo häärivänsä kuvauksissa ”tavallaan Volasen apulaisohjaajana ja muutenkin vähän joka paikan höylänä.” Hän myös näyttelee itse sarjassa, jonka tarkemmista yksityiskohdista hän ei vielä suostu sen enempään hiiskumaan.

– Oma roolini on iskelmätähti Güzu. Hän on sellainen vieraileva artisti laivalla.

Mahtaako kyseessä olla sellainen iskelmälaulaja, joka ei välttämättä vietä jokaista yötä yksin hytissään?

– Sitä en paljasta, mutta sanotaan näin, että ehkä hän haluaisi olla vieläkin isompien estradien taiteilija. Kovan luokan tähti hän silti on.

Korpelan mukaan sarjassa kulkee useampi tarinalinja, jotka risteävät lopussa. 

– Risteilyisäntänä nähdään Hannu-Pekka Björkman, ja taitaa siellä Santeri Kinnunenkin olla mukana. Mutta enempää en vielä kerro!


Teksti:
Eetu Ampuja
Kuvat:
Timo Korhonen & Pasi Murto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!