fbqTommi Korpela joutui epämukavuusalueelle uuden tv-sarjan kuvauksissa: Inhoan aseita! | Seiska
Telkkari
05.05.2018 21:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen
Tommi Korpela joutui epämukavuus-alueelleen.
Tommi Korpela joutui epämukavuusalueelle uuden tv-sarjan kuvauksissa: Inhoan aseita!
Telkkari
05.05.2018 21:04
Teksti: Eetu Ampuja|Kuvat: Timo Korhonen

Siinä missä oikea Helsingin huumepoliisin ex-pomo Jari Aarnio viruu vankilassa, huumepoliisin kuvitteellinen ykköspamppu viilettää ensi syksynä turuilla ja toreilla aseet paukkuen.

Konkarinäyttelijä Tommi Korpela, 49, esittää Elisa Viihteen tulevassa alkuperäissarjassa huumepoliisin pomoa, jolla on tosin hänelläkin omat ongelmansa.

Lue myös: Tätä näyttelijäkollegaansa Tommi Korpela fanittaa – häkeltyi täydellisesti teatterissa istuessaan: ”Olin aivan monttu auki hänen suorituksestaan”

– Hahmoni on väsähtänyt poliisi, joka kamppailee sydänongelmiensa kanssa. Niinpä sain juoksukohtausten kuvauksissa luvalla hengästyä ihan helvetisti! Minun ei tarvinnut näytellä parempikuntoisempaa kuin todellisuudessa olen, Tommi nauraa.
Ryntäilyä suurempi haaste oli aseen käsittely, jota tiukka rooli vaati.

Lue myös: Tommi Korpela avautuu öykkäröivistä miesohjaajista: Päsmäröinti ja käskyttäminen ärsyttävät!

– Se ei ole minulle luontevaa. Ovathan aseet tosi pelottavia vekottimia. Ne herättävät minussa pelkoa ja inhoa, mutta kun poliisia esittää, nekin kuuluvat työnkuvaan.

– Meillä oli jonkin verran koulutusta, miten sitä asetta ylipäätään pidetään kädessä, ettei se näytä järjettömältä. Sen näkee helposti, jos on katsottu liikaa amerikkalaisia esikuvia.