Skip to main content
Tomi Metsäketo

Näin Tomi Metsäketo kommentoi kourintakohuaan Arto Nybergille: Minuakin on kourittu - kestän itse kaikenlaista!

Laulaja Tomi Metsäketo antoi ensimmäisen tv-haastattelunsa kourintakohunsa jälkeen.

Tomi nousi otsikoihin noin kuukausi sitten, kun lukuisat naiset kertoivat asiattomista kohtaamisistaan laulajan kanssa.

Järkyttyneiden naisten rajut tilitykset Tomi Metsäkedosta: Tähdet, tähdet -laulaja kouri, vaati seksiä ja solvasi!

Kohu on vaikuttanut Tomin uraan nopeasti. Ensin hän joutui jättäytymään pois Tähdet, tähdet -ohjelmasta, sen jälkeen hän sai lähtöpassit toukokuussa ensi-iltansa saavasta Mamma Mia! -musikaalista. Lisäksi laulaja on jättäytynyt pois Tulkoon joulu -konserttikiertueelta, ja hänen tilallaan lavalle nousevat Waltteri Torikka ja Pete Parkkonen.

Tomi Metsäketo ulos Tähdet, tähdet -ohjelmasta! Kourintakohu kävi kalliiksi

Tomi Metsäkedon uralle jättimäinen kolaus - potkut Mamma Mia -musikaalista ahdistelukohun takia: Meillä on nollatoleranssi!

Tomi kertoi kohun vaikutuksista Arto Nybergin ohjelmassa hetki sitten.

− Olen jo pyytänyt anteeksi monessa kohdassa eri sanakääntein. En ole aina jaksanut kuunnella, mitä kohtaamisia tuolla on ollut. Olen ollut aina todella sosiaalinen. Kaikki kohtaamiset eivät ole sujuneet ongelmitta. Kännissä asiat saattavat herkistyä. Olen todella suora, joskus jopa liiankin. Olen mennyt joskus liian pitkälle, enkä ole jaksanut kuunnella, jos minua tai lähimmäistäni loukataan,Tomi kertoi.

 

"Minuakin on kourittu!"

Arto kysyi laulajalta, onko hän kourinut ja solvannut naisia.

− Ahdistelu on niin veteen piirretty viiva. Jotkut kokevat sen ahdisteluna. Olen taiteilija, ja minuakin on kourittu. Se on niin erilaista. Ihmiset ottavat sen varmasti eri tavalla. Se on tärkeä aihe. Kestän itse kaikenlaista. Huumorini tai sanaleikkini ovat ilmeisesti menneet liian pitkälle ja aiheuttaneet mielipahaa.

Juontaja halusi tietää, mitä Tomi ajatteli kohun ajankohdasta. Arto pohti, oliko laulaja kenties vienyt joltain kollegaltaan jonkin projektin nenän edestä, mikä aiheutti koko Suomea puhuttaneen kohun.

− Onhan siinä jokin yhteys. Itse en ole internetissä millään tavalla. Olen ollut aina Facebook-vastainen, en ole myöskään Instagramissa, Twitterissä tai Snapchatissa. En ole ikinä ollut. Pidän oikeista kohtaamisista. Siksi tämä kohu yllätti täysin, koska en ymmärrä sosiaalisen median maailmaa. Ajankohta saattaa liittyä niihin projekteihin, joissa olin mukana, kun kohu alkoi. Olen muuttunut pahimmista syytösajoista.

 

Potkut ylilyönti?

Tomin mukaan muun muassa Mamma Mia! -musikaalista saadut potkut olivat tuotantotiimin ylilyönti.

− Ihmiset ovat kavahtaneet puheita. On pelästytty ja tehty hätiköityjä päätöksiä. En mahda sille mitään. Itse olen syyllinen siihen, kun on ollut riitoja ja öykkärimäistä käytöstä. On ollut todella rankkaa, ja tämä tuntuu kohtuuttomalta. Olin niin innoissani Mamma Mia! -musikaalista.

Tomi vakuutti aloittaneensa elämänmuutoksen ja pohtivansa käytöstään.

− Elämässäni on ollut rankkoja aikoja. En ole pitänyt ihmisten peleistä. Monopoli on peli, mutta ihmisillä ei pitäisi pelata.

 


Teksti:
Antero Alhonen
Kuvat:
Pasi Murto

Suosituimmat

Ladataan sisältöä

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!