fbq
Telkkari
28.01.2022 12:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Pasi Murto
Siiri ja Jani
Siiri julkaisi paljonpuhuvat todisteet kohauttavan TIS-eron taustalla - katsojat puolustavat Jania
Telkkari
28.01.2022 12:00
Teksti: Elina Niemi|Kuvat: Pasi Murto

Temptation island Suomi -ohjelman torstaisessa jaksossa (28.1.) käytiin hämmentävä keskustelu, kun viettelysten saarelle saapuneet Jani ja Siiri kohtasivat viimeisellä iltanuotiolla.

Pariskunta päätyi pitkän keskustelun päätteeksi jatkamaan parisuhteen sijaan ainoastaan kämppäkavereina. Keskustelun junnaava tahti sai ennen lopullista päätöstä jopa juontaja Sami Kurosen turhautumaan.

Lue myös: TIS: Eroon päätyneiden Siirin ja Janin viimeinen iltanuotio täynnä tivaamista ja jankkaamista - Sami Kuronenkin älähtää: "Voitaisiinko tästä asiasta päästä pikkuhiljaa eteenpäin?"

Keskustelupalstoilla sekä ohjelman virallisella Instagram-tilillä katsojat ovat pitäneet huomattavaa meteliä erityisesti Jania puolustaakseen.

Monet asiaa kommentoineet ovat pitäneet Siirin käytöstä ohjelmassa harvinaisen mustasukkaisena sekä epäloogisena.

Epäloogisuudella viitataan pariskunnan laatimiin rajoihin ennen Espanjaan saapumistaan. Iltanuotiolla Siiri antoi ymmärtää Janin rikkoneen suhteen rajoja, mutta katsojat ovat nähneet tilanteen toisin.

- Siiri jakeli drinksuja rintojen välistä sinkuille, eikä Jani nosta asiaa lainkaan esiin, mutta Janin leikeissä kuivapanot on rajojen yli menemistä. Mikä logiikka tässä on, Jodelin Temptation island -kanavalle avautunut katsoja ihmettelee.

Useat katsojat ovat myös väittäneet Siirin saapuneen ohjelmaan vain erotakseen Janista.

 

Siiri ja Jani päätyivät eroamaan.
Siiri ja Jani päätyivät eroamaan.

 

Kaivatut todisteet

Torstai-iltana Siiri aktivoitui omalla Instagram-tilillään ja päivitti katsojille kohdistetun viestin lupaamistaan todisteista Janin mahdollista pettämistä koskien.

- On kyselty näistä surullisen kaivatuista todisteista. Ne on tulossa, Siiri ilmoitti Instagram-tarinassaan. 

Hetken kuluttua hän latasi tarinoihin kuvakaappauksen kännykkänsä muistiinpanoista viime vuoden heinäkuulta. Muistiinpanojen otsikoksi on kirjoitettu "rajat".

- Ei huomiota vain tietyille, ei pusuja huulille, pelkästään poskipusu pelissä.

Lue myös: Temptation Islandissa eronnut Siiri paljastaa, mitä kuvausten jälkeen tapahtui: ”Jani piti hyökkäävänä, jos…”

Kuvakaappauksen oheen Siiri on kirjoittanut muistiinpanojen olevan Janin laatimat rajat ennen ohjelmaan lähtemistä.

- Kun arvioitte minun käytöstäni, niin toivon että muistatte ettette tunne minua ja asioita, jotka ovat minulle normaaleja asioita. Hän on Temppareihin tullessaan tiennyt, että olen flirttipersoona ja omasta tahdosta halunnut olla parisuhteessa minun kanssa. Hän olisi tuonut ilmi kyllä jos olisin rikkonut meidän suhteen rajoja. Elämä ja reality-ohjelmat eivät ole niin mustavalkoisia kuin viihdekanavilla näytetään, joka on meillä ollut täysin tiedossa. Olemme hänen kanssa hyvissä puheväleissä. Luottakaa täysi-ikäisen miehen arviointikykyyn ja siihen että minullakin on suuri sydän. Aito rakkaus tuskin koskaan häviää, Siiri avautuu.