fbq
Telkkari
27.01.2022 22:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD
Temptation Islandissa eronnut Siiri paljastaa, mitä kuvausten jälkeen tapahtui: ”Jani piti hyökkäävänä, jos…”
Telkkari
27.01.2022 22:31
Teksti: Antero Alhonen|Kuvat: EVA-LIISA ORUPÕLD

Temptation Island Suomessa parisuhdettaan testanneet Siiri ja Jani päätyivät viimeisen iltanuotionsa päätteeksi eroon, mutta he halusivat jatkaa kämppiksinä. Siiri kertoo Seiskan Iltaroviossa, mitä kuvausten jälkeen tapahtui. Yhteiselo päättyi melko pian.

- Olimme kämppiksiä muutaman kuukauden, mutta alkoi rassaamaan, kun joutui edelleen olemaan tietyllä tavalla tilivelvollinen. Päätimme muuttaa erilleen. Nyt olemme hyvissä väleissä tilanteeseen nähden, hän kertoo.

Siirin mukaan hän ja Jani kokivat kämppiselämässä eri haasteita.

- Kämppiksenä oleminen oli minulle henkisesti raskaampaa, koska mietin asioita koko ajan, ja ne tulivat ulos purkauksina. Janille käytäntö oli haastavampi. En halunnut nukkua samassa sängyssä montaa yötä. Jani ei halunnut joustaa sen suhteen, että hän olisi mennyt nukkumaan sohvalle välillä. Hän piti jotenkin hyökkäävänä sitä, jos sanoin, että toinen nukkuu yön sohvalla. Käytäntö iski Janille, minulle iski tunnepuoli.

Lue myös: TIS-Viivi vietti yön törkeästä raiskauksesta syytetyn sinkku-Marlonin kanssa: ”Jälkeenpäin tuli ahdistunut tunne itsellekin”

Yhteisestä elämästä luopuminen osoittautui ex-parille yllättävän helpoksi.

- Kun oli saanut prosessoida eroa jonkin aikaa ja olimme muuttaneet erilleen, ei se ollut vaikeaa. Tietysti asia harmitti ja tuntui todella haikealta.

Nyt Siiri asuu uuden kämppiksen kanssa.

- Muutin hyvän ystäväni kämppikseksi, joten en joutunut prosessoimaan kaikkea yksin.

Tilaa Seiskan uutiskirje! »