jonna

Temptation Island -iltanuotiolla petytään ja pelätään – tämä seksipommi sekoittaa pakkaa: Elias on ihan valmis vaihtamaan muijaa!

15.03.2018 10:02

Temptation Islandin mielenkiintoisimmat käänteet ja tunteet tulevat yleensä esiin vasta iltanuotiolla. Neljännen tuotantokauden ensimmäinen iltanuotio ei petä tänäkään vuonna, kun pariskunnat pääsevät katsomaan, mitä heidän puolisonsa ovat edellisen illan juhlissa touhunneet. 

Lue lisää: Temptation Island -Eliaksen hurmurikuori murtuu – haukkuu bileissä sammunutta sinkkutyttöä eikä mene apuun: Vi**n säälittävää!

sammy

Tässä taustoja!

Sammy valehteli sinkkutytöille silmät päästään ja väitti, että hänellä on lupa harrastaa seksiä saarella. Väärin. Hänen puolisonsa Minna kertoo iltanuotiolla, että näin ei todellakaan ole, mutta naista ei myöskään häiritse miehensä puuhat. 

- Minua eivät niinkään fyysiset jutut häiritse, vaan enemmän jos Sammy löytäisi henkisen yhteyden jonkun kanssa. Ei mua haittaa, että Sammy on nukkunut neljän naisen välissä ja puristellut tissejä. Se on kiva, että Sammy pääsee koskettelemaan tyttöjä, niin mun ei tarvitse kotona sitten niin paljon panna, Minna töksäyttää. 

Lue lisää: Varattu ja känninen Temptation Island -Sammy jää kiinni ensimmäisestä valheesta: Mä saan täällä painaa!

eveliina uosukainen

Bile-Dani puolestaan joi niin paljon, että mies oli sammunut jo yhdeksän aikaan illalla. Lähes samalla kaavalla toimi myös hänen avovaimonsa Eve, joten molempien iltanuotiovideot herättivät toisissaan lähinnä lempeää naurua. 

Noora ja Markus puolestaan olivat molemmat käyttäytyneet paremmin kuin hyvin, mutta nauttineet kuitenkin ensimmäisistä juhlista. 

- Ikävä vaan kasvaa, Markus kommentoi nähtyään videon kihlatustaan. 

tripla
Vilma, Jonna ja Elias

”Elias on valmis vaihtamaan muijaa” 

Varmaa on se, että Vilman puolison Eliaksen iltanuotiovideo herättää eniten tunteita. Vilma joutuu esimerkiksi kuulemaan, kuinka sinkkunaiset ovat vakuuttuneita Eliaksen päätyvän vielä harrastamaan seksiä Jonnan kanssa. 

Myös Markus on varovaisesti samaa mieltä. 

- Mulle tuli nyt aika raaka mielipiteenvaihto Eliaksen ja Vilman parisuhteesta. Että Elias on ihan valmis vaihtamaan muijaa. Pahoin pelkään, että Eliaksen ja Jonnan juttu menee sinne pettämisen puolelle. 

Elias ja Jonna vetäytyivätkin yöksi samaan huoneeseen, jossa Elias puhui jo pettämisestä.

- Tiedäthän, ettei ole sun vika, jos mä tässä lähtisin pettämään Vilmaa. 

- Tuo Eliaksen video oli aikamoinen sokki, en odottanut tuollaista materiaalia. Sitten kun mennään rajojen yli, niin sieltä ei ole enää paluuta, Vilma summaa vakavana. 

Temptation Island Nelosella keskiviikkoisin ja torstaisin kello 22! 
 

Teksti: Mariama BAH
Kuvat: nelonen media

Lisää aiheesta

Älä missaa kuumimpia viihdeuutisia! Seuraa Seiskaa somessa!